Uw Citroën bedrijfswagens vindt u bij Citroën van Beek

Citroën Van Beek is al ruim 50 jaar specialist in Citroën bedrijfswagens. Onze huidige range stamt af van een lange reeks Citroën-bedrijfswagens, die in 1928 is begonnen met de C4 Fourgon. In 1950 introduceerde het merk de beroemde “besteleend”, de bedrijfswagenuitvoering van de al even iconische 2CV. In 1978 werd de besteleend opgevolgd door de Acadiane. Vervolgens werd in de jaren 80 het bestelwagenaanbod sterk gemoderniseerd met de Citroën C15 waarvan in 22 jaar 1,18 miljoen exemplaren zijn geproduceerd. Als officieel Citroën dealer kennen wij deze comfortabele bedrijfsauto’s als geen ander. Wij hebben vestigingen in Breda, Oudenbosch, Roosendaal, Bergen op Zoom en Vlissingen.

Wij hebben al duizenden bedrijven geholpen met hun zakelijke mobiliteitsoplossingen. Van kleine lokale ondernemers tot grote toonaangevende bedrijven. Bekijk de veelzijdige Citroën bedrijfsauto’s en vraag een scherpe offerte-op-maat aan. En profiteer ook van onze expertise, persoonlijke werkwijze en scherpe prijzen.

Bij Van Beek richten wij ons op één doel: uw bedrijfswagen veilig, betrouwbaar en inzetbaar houden. Tegen een zo laag mogelijke kilometerprijs.

Onderhoud bestelauto’s

Van Beek is ook gespecialiseerd in onderhoud van bestelwagens. Met een eigen schade- en herstelbedrijf onder ons dak in Oudenbosch kunt u altijd rekenen op kwaliteit en vakmanschap. Als officieel Citroën dealer werken wij volgens de officiële normen
van Citroën. Met uitsluitend originele onderdelen.

Citroën bedrijfswagen occasions

Naast nieuwe Citroën bedrijfsauto’s vindt u bij Citroën van Beek ook occasions. Bekijk ons steeds wisselende aanbod online of kom langs bij één van de showrooms. Voor uw zakelijke oplossing vinden wij gegarandeerd de beste bestelauto.

Vier robuuste modellen

Er zijn vier modellen beschikbaar als Citroën bestelwagen. Dit zijn de Citroën Berlingo, Citroen Berlingo VanCitroën Jumpy en Citroën Jumper. Wat zijn uw wensen? Als Citroën specialist zijn wij dé aangewezen partij u te helpen bij het maken van uw keuze. Wij adviseren u graag welk model het beste bij uw bedrijf en bij u als persoon past.

Zit u liever zelf aan de knoppen? Vul dan de Citroën bedrijfswagen configurator in op de website van Citroën Nederland. U vult u wensen en eisen in waarna er een advies uit komt rollen. U kunt ook altijd even bellen met één van onze specialisten voor specifieke vragen.

Citroën bedrijfswagen

Citroën bedrijfswagen lease

Ook onbezorgd rijden in een nieuwe Citroën bestelwagen voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Business Finance. Operational lease, Financial lease of medewerkerslease? Geen probleem! Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Bereken direct uw leasebedrag.

Bedrijfsauto’s op- ombouw

Ook op het gebied van op- en ombouw van bedrijfsauto’s zijn klanten bij ons aan het juiste adres. Wij bieden tal van op- en ombouwmogelijkheden voor de Berlingo Van, Jumpy en Jumper. Deze worden op maat gebouwd. Zo stemmen wij deze bestelauto perfect af op uw wensen en de specifieke eisen van uw onderneming.

Zakendoen met een wereldmerk

Zakendoen met Citroën is zakendoen met een wereldmerk. Citroën Bedrijfswagens heeft een uitstekende reputatie op de zakelijke markt. Jarenlange ervaring en expertise staan garant voor uitgekiende bedrijfsauto’s en een uitgebreid serviceaanbod.

Meer informatie?

Oriënteert u zich gerust online of kom langs in onze showroom van één van onze vijf vestigingen. Onze gedreven en kundige adviseurs kunnen u alles vertellen over de bedrijfsauto’s van Citroën. Op basis van uw wensen, eisen en budget bekijken zij welke bedrijfswagen van Citroën het beste bij u past.

“Of u nu in de stad of op de snelweg rijdt, uw Citroën bedrijfswagen biedt u altijd onovertroffen comfort en rijplezier”.