Hoe Citroen Vlissingen iedereen verbaast in de regio

En waarom Citroen rijders steeds terug blijven komen

Van Beek Citroën Vlissingen is de officiële Citroën dealer voor Zeeland. Gevestigd op het eiland Walcheren en bedient de gemeentes Vlissingen, Middelburg en Veere.

 

Deze autodealer staat er om bekend dat haar klanten steeds weer blijven terugkomen. Sommige mensen al sinds ze in 2007 het dealerschap overnamen. In dit artikel delen we de 4 ‘geheimen’ van de smid eh.. dealer. De geheimen waardoor Citroen Vlissingen iedereen verbaast in de regio.

citroen zeeland

Geheim 1 – Liefde voor het vak

Citroën Vlissingen

Binnen het familiebedrijf Van Beek werken alleen maar mensen met bijzonder veel passie en liefde voor het vak. Vakmanschap is bij ons nog een levend woord. En klanten merken dat aan alles en soms proberen wij het ook een beetje te verbergen. Want wat zouden onze partners wel niet zeggen als zij onze koffiemokken zagen? Daar staat op ‘Citroen, je bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik doe alles voor je!’. Ach, onze klanten mogen dat best weten. Dan weten ze ook dat we er alles aan doen om u zorgeloos te laten rijden in het beste merk dat er bestaat.

Geheim 2 – Geen zomervakantie voor Citroen Vlissingen

In de zomer sluiten wij onze deuren niet. Sommige verlofaanvragen accepteren we zelfs met moeite. De zomer is namelijk een perfecte periode voor ons. ’s Zomers gaan veel Nederlanders op vakantie naar het eiland Walcheren. U misschien ook. Toeristen en mensen met een tweede woning. En in de zomer hebben zij alle tijd, dus een perfect moment om de auto voor een onderhoudsbeurt bij Van Beek Vlissingen weg te brengen. Dat komt natuurlijk door de unieke ligging van ons pand. Rechtstreeks langs de A58 tussen Middelburg en Vlissingen.

Wees slim en breng uw auto weg voor een onderhoudsbeurt tijdens uw vakantie. Maak direct een afspraak.

citroen dealer zeeland

Geheim 3 – Het gaat om de details

citroen goes

Veel klanten komen langs om de nieuwste Citroën modellen te bewonderen. Of ze komen om een keuze te maken uit de voorraad occasions. Wij vertellen er altijd erg enthousiast over en kennen net die leuke details die het verhaal compleet maken. Soms kan het voorkomen dat een bepaalde occasion net verkocht is, maar dan wil de klant de auto toch hebben. Gelukkig hebben we in Brabant nog 4 vestigingen en kunnen we vaak een vergelijkbare auto voor de klant naar onze showroom in Vlissingen toe halen.

Geheim 4 – De leukste gesprekken

Dagelijks brengen mensen hun vertrouwde Citroën bij ons weg voor onderhoud. Wij zijn altijd blij met hun vertrouwen in ons. Daarom bieden wij diverse opties om weer snel op pad te zijn. Vervangend vervoer, een leenfiets of één van onze medewerkers die de klant met alle plezier even thuis brengt. En tijdens die korte ritjes vinden de leukste gesprekken plaats. Zo hoorden we pas nog van iemand dat hij altijd op de verjaardag van zijn zoontje Citroëns bij ons komt kijken. Dat is toch leuk om te horen! Zo leren wij onze klanten nog beter kennen en zij ons.

 

Citroen Vlissingen

Citroën Van Beek is al 3 jaar op rij uitgeroepen tot de beste Citroën dealer van Nederland. Dit komt onder andere door onze hoge klanttevredenheidsscore. Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Lees de reviews.

ervaringen van beek breda