Citroen Berlingo Electric

Rijklaar vanaf:€ 24.655,- | Private lease vanaf € ,- p.m.

CITROEN BERLINGO ELECTRIC, 100% ELEKTRISCH

Minder dan 2 euro per 100 km… En ja, de elektrische auto deelt uw dagelijkse kosten door 5 (volgens AVERE – de Franse organisatie voor de ontwikkeling van elektrische mobiliteit). Een technologische prestatie die niet ten koste gaat van het prestatievermogen, omdat de Citroën Berlingo Electric bedrijfswagen een mooi acceleratievermogen biedt, 110 km per uur bereikt en een actieradius van 170 km* heeft. Zuinig, hoogwaardig en verantwoord, dat is een revolutie op energiegebied.

*Gemeten door NEDC, actieradius kan afwijken door rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning

NIET TANKEN MAAR OPLADEN!

Vergeet tankstations! Dankzij twee stroomaansluitingen kunt u de Citroën Berlingo Electric overal opladen, thuis, op kantoor of bij een klant! Opladen is eenvoudig:

– Via het stopcontact 230V kunt u de Berlingo volledig opladen in 8,5 uur (tot 11 uur, afhankelijk van de stroomsterkte)

– Met een laadpaal kunt u in minder dan 30 minuten versneld opladen (80%)

Bovendien lopen de accu’s niet leeg als het voertuig stilstaat. Nog beter, ze worden automatisch opgeladen als u langzamer gaat rijden of remt. Dat is pas verantwoord rijden!

Citroen Berlingo Electric:

Rijklaar vanaf:€ 24.655,-

ELEKTRISCH IS OOK COMFORTABEL!

Tijdelijke Berlingo electric acties

Configureer private lease tarief

Voorraadmodellen met korting

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Omdat comfort in het DNA van Citroën zit, blijft het merk innoveren op dit gebied. De Nieuwe Citroën C4 Cactus biedt dan ook een comfort van het hoogste niveau. Het is de eerste auto in Europa die is voorzien van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) waarmee het vliegend tapijt-effect bereikbaar wordt voor een groter publiek. Het is ook de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort Seats. Het resultaat is een onovertroffen rijcomfort, typisch Citroën.

wendypayens

Wendy Payens
Verkoop Zakelijke Markt
06 57 84 03 90

Nieuwe Berlingo Electric ZAKELIJK RIJDEN?

IK KAN U ER MEER OVER VERTELLEN

Zoekt u uitbreiding voor uw zakelijke wagenpark en wilt u weten wat Citroën Van Beek voor u kan betekenen? Onze accountmanager komt graag bij uw bedrijf langs!

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

VEEL LAADVERMOGEN

De Citroen Berlingo Electric biedt u een optimaal laadoppervlak dankzij de handige brede schuifdeuren aan de zijkanten en de asymmetrische, tot 180° te openen, achterdeuren. Er is ruimte voor 2 Europallets, die moeiteloos in- en uitgeladen kunnen worden.

Wilt u snel rijden? Bekijk onze Berlingo Electric Actiepagina.

Wilt u naast veel laadruimte ook plaats voor meerdere personen? Ontdek de Nieuwe Citroen e-Berlingo Multispace

MODULARITEIT & COMFORT

Met 3 echte zitplaatsen, verschillende opbergmogelijkheden en een uitstekende binnenruimte kan de Extenso-cabine naar wens worden ingericht. De Extenso-cabine biedt handige opbergmogelijkheden zodat al uw gereedschap altijd binnen handbereik ligt.

De rugleuning van de middelste passagiersstoel kan worden neergeklapt om een bureaublad te vormen. Zo kunt u uw documenten altijd kwijt!

Rijdt u liever in een Citroën Berlingo die beschikt over een benzine- of dieselmotor van de nieuwste Generatie? Bekijk de Citroën Berlingo Van.

Uitgelichte Voorraad

Citroën Berlingo

Citroën Berlingo

Electrique Club
 • Bouwjaar: 2017
 • Tellerstand: 3.600 km

Prijs € 22.940 ,-
Een gebruikte auto? Bekijk onze occasions Naar occasions
Maak een werkplaatsafspraak

Plan afspraak
Kom langs op één van onze vestigingen Vestiging bekijken