Citroen BerlingoMultispace

Rijklaar vanaf:
€ 26.490,-
  • Bagageruimte tot wel 3000 liter
  • Flexibel interieur: 7 zitplaatsen of volledig vlakke laadvloer.
  • Uitneembare achterstoelen
  • Modu-top multifunctioneel dak

Citroen Berlingo Multispace

citroen berlingo multispace

De vrolijke en onderscheidende Berlingo is vernieuwd! De nieuwe Citroen Berlingo Multispace is als vanouds een ruime, veelzijdige en praktische MPV, en biedt daarnaast vele nieuwe voordelen waarvan alle inzittenden profiteren. Zo is de Berlingo Multispace leverbaar met 7 zitplaatsen, genoeg ruimte voor iedereen!

Helemaal van deze tijd

Het optionele, op de wereld van de luchtvaart geïnspireerde Modutop®-dak is het summum op het gebied van licht, ergonomie en gebruiksgemak. Dankzij vier glaspanelen en een centrale, fraai gestileerde en doorzichtige opbergruimte is het interieur ongekend licht. Voor nog meer comfort verspreiden drie ventilatieroosters een subtiele geur in het interieur. Bovendien zorgen ze voor de ventilatie van de achterzitplaatsen. Boven de voorruit is een groot opbergvak over de volle breedte van de auto aangebracht. Achterin is een tegen het dak gemonteerde opbergruimte, met een inhoud van 60-liter, vanuit het interieur of via de te openen achterruit (optioneel) te bereiken.Dankzij de modulaire dakstangen kunt u allerlei voorwerpen op het dak vervoeren.

 

 

 

De Berlingo Multispace, de maatstaf in zijn segment, heeft nu een nog expressievere neus die zijn karaktervolle persoonlijkheid optimaal tot zijn recht laat komen. De nieuwe, strak gelijnde bumper, de lagere en bredere grille die de auto een nog stoerdere uitstraling geeft, en de gewijzigde LED-dagrijverlichting versterken het karakter van de auto.

Het slim ontworpen interieur van de nieuwe Citroen Berlingo Multispace is ongekend veelzijdig en comfortabel. De achterpassagiers beschikken met een knieruimte van 24,5 cm, over een zee aan ruimte. Dankzij de vele handige voorzieningen, zoals de schuifdeuren, staat gebruiksgemak in dit ruime interieur voorop.

offerte citroen berlingo multispace

Intelligente Technologie

De nieuwe Citroen Berlingo Multispace heeft een nieuwe 7 inch touchscreen tablet die het dashboard overzichtelijker maakt en allerlei nieuwe functies biedt: een nieuw touchscreen-navigatiesysteem met 3D-kaarten, weergave van de snelheidslimiet en routeberekening op basis van de verkeersinformatie meer mediafuncties (radio, streaming audio, jukebox en connectiviteit met externe apparatuur). Bovendien is geïntegreerd; telefoon (spraakherkenning, Bluetooth handsfree-systeem, rechtstreekse toegang tot het telefoonboek en een wisselgesprekfunctie). Lees meer over de Berlingo Multispace of download de brochure

Citroen E-Berlingo Multispace Electric, de revolutie op energiegebied

De Citroen Berlingo Multispace is er nu ook in een volledig elektrische e-Berlingo Multispace. En wat voor één! Bespaar 30 tot 40% op uw onderhoudskosten door te kiezen voor elektrische uitvoering van de Citroen Berlingo.

Interesse?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u deze velden in te vullen.

Uitgelicht Voorraad