Citroen C-Zero

Rijklaar vanaf:
€ 22.360,- of € ,- private lease
  • 100% elektrisch
  • Slechts 4% bijtelling, geen brandstofverbruik en geen CO2
  • Volledig geluidloos rijden.
  • Wendbaar en compact en toch ruimte voor 4 volwassenen

Citroen C-Zero 100% ELEKTRISCH, 4% BIJTELLING

citroen-c-zero

Nooit meer naar een tankstation! De Citroen C-Zero wordt aangedreven door een elektromotor met een vermogen van 49 kW (67 pk ECE). Deze wordt door een lithium-ion-batterij met een capaciteit van 16 kWh van stroom voorzien. De batterij levert voldoende stroom voor de elektromotor, de airconditioning en de verwarming. De elektrische C-Zero heeft een topsnelheid van 130 km/h en een actieradius tussen de 100 en 120 km* zijn ruim voldoende voor de dagelijkse ritten.

Wilt u de Citroen C-Zero leasen? Dan profiteert u van slechts 4% bijtelling.

*Gemeten door NEDC, New European Driving Cycle. Deze kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning etc.

elektrisch rijden citroen c-zero

EENVOUDIGE BEDIENING

citroen c-zero elektrische personenauto
  • Om te starten hoeft u slechts de contactsleutel om te draaien. Geen motorgeluid. Alleen een geluidssignaal dat aangeeft dat de auto klaar is voor vertrek.
  • Tijdens het rijden gebruikt u alleen het gas- en het rempedaal.
  • Voor de actieradius is er een meter die permanent aangeeft hoeveel energie de auto verbruikt/opwekt. Op basis van deze informatie kunt u uw rijstijl aanpassen om de laadtoestand van de batterij te optimaliseren.

 

OPLADEN

Thuis via het stopcontact

Steek de meegeleverde laadkabel in een normaal 220V-stopcontact. Het opladen van uw Citroen C-Zero duurt dan 6 tot 11 uur, afhankelijk van de geleverde stroomsterkte.

Thuis via het stopcontact

citroen c-zero full electie

Bij speciale laadpunten kunt u de elektrische auto in 30 minuten opladen tot 80% (monofasestroom, 125-A). Zo kunt u snel weer op weg.

Thuis via het stopcontact

citroen c-zero 4% bijtelling

Tijdens het vaart minderen werkt de elektromotor van de Citroen C-Zero als een generator. Hij zet de bewegingsenergie van de auto om in elektrische energie voor de batterij.

EEN REVOLUTIONAIRE AUTO

Exterieur

Peugeot iOn citroen c-zero

De Citroën C-Zero valt niet alleen op door zijn 100% elektrische aandrijflijn, maar ook door zijn gedurfde uiterlijk. Met zijn strakke design, vloeiende lijnen, gewelfde dak en grote ruiten onderscheidt de C-Zero zich duidelijk van andere stadsauto’s.

Deze wendbare en handzame elektrische auto laat zich gemakkelijk door de stad manoeuvreren. Rijplezier krijgt met de Citroën C-Zero een geheel nieuwe betekenis.

Interieur

Mitsubishi i-Miev Citroen c-zero

Het overzichtelijke dashboard van de Citroën C-Zero is voorzien van een audiosysteem en de bediening van de airconditioning. Het ontwerp bovendien is functioneel en ergonomisch.

Stap in en ervaar hoe de elektromotor meer ruimte overlaat voor de inzittenden. Ondanks de compacte afmetingen is deze elektrische auto een volwaardige vierzitter met een praktische bagageruimte (166 liter).

Op zoek naar een ruimere elektrische personenauto, bekijk de Citroen e-Berlingo Multispace

Interesse?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u deze velden in te vullen.

Wendy Payens
Business Sales | Zakelijke Markt
06 57 84 03 90

Citroen C-Zero als zakelijk rijden?

Ik kan u er meer over vertellen

Zoekt u uitbreiding voor uw wagenpark en wilt u weten wat Citroën Van Beek voor u kan betekenen? Onze accountmanger komt graag bij uw bedrijf langs!

  • :
  • :

Uitgelicht Voorraad