Citroen C3 Aircross

Rijklaar vanaf:
€ 19.990,- of € 335,- private lease
  • Maar liefst 90 kleurcombinaties mogelijk
  • Uitgerust met Citroën Advanced Comfort
  • Kofferinhoud tot 520 liter met verschuifbare achterbank
  • Motoren van de nieuwste generatie: krachtig, soepel en zuinig.

Citroen C3 Aircross

C3 Aircross

DE NIEUWE GENERATIE SUV

De Citroën C3 AIRCROSS onderscheidt zich van andere SUV’s door zijn krachtige, originele en frisse ontwerp.

Hij ziet er stoer en robuust uit met zijn hoge motorkap, waarbij de verchroomde chevrons met een geïntegreerde led-lichtsignatuur een opvallend stijlelement zijn.

U kunt de auto tot in de kleinste details personaliseren: achterste zijruiten die als jaloezieën zijn gedecoreerd, op elkaar afgestemde kleuraccenten van de buitenspiegelkappen, de sierlijsten van de koplampen, de naafdoppen en dakrelingen.

Aan boord biedt deze nieuwe generatie SUV een unieke hoge zitpositie voor de bestuurder.

ZORGELOOS RIJDEN OP ALLE SOORTEN ONDERGROND GRIP CONTROL MET HILL DESCENT ASSIST

Met deze SUV heerst u over de weg! Dankzij de grote bodemvrijheid, de grote wielen en de Grip Control met Hill Descent Assist rijdt u zorgeloos op alle soorten ondergrond.

De Grip Control regelt afhankelijk van de grip de aandrijfkracht van de voorwielen, terwijl de Hill Descent Assist ervoor zorgt dat u gecontroleerd en op constante snelheid een steile helling kunt afdalen

ZORGELOOS RIJDEN OP ALLE SOORTEN ONDERGROND GRIP CONTROL MET HILL DESCENT ASSIST

De Citroën C3 AIRCROSS is zowel in de stad als op de snelweg in zijn element. Het is een auto die u elke dag opnieuw het leven gemakkelijk maakt. In de stad helpt het Park Assist-systeem u bij het parkeren.

Dankzij de Top Rear Vision-achteruitrijcamera kunt u op het 7 inch touchscreen een 180°-weergave zien van de omgeving van de achterzijde van uw auto.

RUIM EN UITERST FLEXIBEL

De Citroën C3 AIRCROSS is met zijn hoge bouw en doordachte ontwerp de ruimste auto van zijn segment met een onovertroffen zitcomfort: hij heeft 5 volwaardige zitplaatsen met bijzonder veel been- en hoofdruimte.

De bagageruimte heeft een uiterst royale inhoud van 410 liter die zelfs tot 520 liter kan worden vergroot dankzij de in twee onafhankelijke delen (2/3 – 1/3) neerklap- en verschuifbare achterbank

Voor extra gebruiksmogelijkheden kan de rugleuning van de optionele voorpassagiersstoel worden neergeklapt, zodat er een laadlengte van 2,40 m ontstaat.

RUIM EN UITERST FLEXIBEL

De Citroën C3 AIRCROSS is met zijn hoge bouw en doordachte ontwerp de ruimste auto van zijn segment met een onovertroffen zitcomfort: hij heeft 5 volwaardige zitplaatsen met bijzonder veel been- en hoofdruimte.

De bagageruimte heeft een uiterst royale inhoud van 410 liter die zelfs tot 520 liter kan worden vergroot dankzij de in twee onafhankelijke delen (2/3 – 1/3) neerklap- en verschuifbare achterbank

Voor extra gebruiksmogelijkheden kan de rugleuning van de optionele voorpassagiersstoel worden neergeklapt, zodat er een laadlengte van 2,40 m ontstaat.

BEKIJK DE VIDEO

De op de concept car C-Aircross van begin 2017 geïnspireerde nieuwe Citroën C3 AIRCROSS geeft op zijn eigen onderscheidende wijze een vervolg op het SUV-offensief van het merk met een uniek design met een stoer en origineel karakter. Een karakter dat niet alleen het Citroën-DNA weerspiegelt, maar ook onlosmakelijk is verbonden met de wereld van de SUV. Bekijk de video van de auto.

EEN STOER EN ROBUUST UITERLIJK

De nieuwe C3 AIRCROSS heeft een voor zijn segment uniek silhouet door zijn kort en hoge, krachtig gelijnde motorkap. Met zijn kenmerkende lichtsignatuur voor en achter en combinatie van horizontale lijnen en ronde vormen ziet hij er stoer uit zonder agressief over te komen.
Ook deze SUV heeft de voor de nieuwste creaties van het merk Citroën kenmerkende dubbele lichtsignatuur die de expressieve voorzijde accentueert.

Aan de achterzijde vallen de brede heupen van de C3 AIRCROSS op, die het gespierde karakter van de SUV versterken. De achterlichten met 3D-effect onderstrepen de familieband met de nieuwe C3 en de concept car C-Aircross.

Zoals het een rasechte SUV betaamt is de nieuwe C3 AIRCROSS voorzien van de in matzwart uitgevoerde spatschermverbreders en dorpelbeschermers die de auto beschermen tegen kleine beschadigingen.

Citroën C3 Aircross

90 COMBINATIES: BEKEN KLEUR!

Dankzij de keuze uit 8 carrosseriekleuren, 4 dakkleuren en 4 Color Packs kunt u de Citroën C3 AIRCROSS helemaal aan uw eigen smaak aanpassen. Er zijn in totaal maar liefst 90 combinaties mogelijk!

U kunt de auto tot in de kleinste details personaliseren: achterste zijruiten die als jaloezieën zijn gedecoreerd, bij de kleuraccenten van de buitenspiegelkappen, de sierlijsten van de koplampen en de naafdoppen passende dakrelingen enz. Dankzij de 5 zeer verschillende ambiances kunt u ook met het interieur alle kanten op.

De standaardambiances zijn Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral en Hype Colorado: deze ambiances zijn elk op hun eigen wijze geïnspireerd op de wereld van mode en designmeubels.

U kunt zo desgewenst kiezen voor klassieke tinten of juist voor scherpe contrasten. Ook voor de wielen zijn verschillende designs mogelijk. Er is keuze uit een collectie gestileerde 16 inch wieldeksels of gepolijste 16 of 17 inch lichtmetalen velgen.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Trouw aan het DNA van het merk en aan het Citroën Advanced Comfort®-programma biedt de nieuwe C3 AIRCROSS u dankzij de knowhow van Citroën een optimaal rijcomfort.

Hiermee wordt beoogd dat elke rit zich ontpopt tot een uiterst plezierige en ontspannen aangelegenheid, waarbij u kunt genieten van een ongekende rust. Het ongekende comfort van de C3 AIRCROSS ervaart u door:

  • het zitcomfort van de royale stoelen
  • het unieke Citroën-veercomfort onder alle rijomstandigheden
  • het geluidscomfort dankzij de uitstekende isolatie en de verzorgde akoestiek.

PANORAMISCH SCHUIF-/KANTELDAK

Het grote panoramische schuif-/kanteldak (het glazen gedeelte heeft in het interieur een lengte van bijna één meter) zorgt voor een zee van licht in het interieur en vergroot zowel geopend als gesloten het rijplezier.

Hiermee wordt elke rit een unieke ervaring.

Met twee schakelaars kunt u intuïtief het dak en het zonnescherm bedienen om zo de hoeveelheid licht in het interieur te regelen.

NUTTIGE TECHNOLOGIEËN

HEAD-UP KLEURENDISPLAY

Het head-up display bestaat uit een in uw blikveld geplaatst wegklapbaar scherm waarop in kleur de belangrijkste rijinformatie wordt geprojecteerd, zodat u uw ogen altijd op de weg gericht kunt houden.

DRAADLOOS OPLADEN VAN UW SMARTPHONE

De Citroën C3 AIRCROSS biedt een intuïtieve connectiviteit. De middenconsole is te voorzien van een speciaal opbergvak voor uw smartphone, waarin deze door middel van inductie draadloos* wordt opgeladen.

De compatibele apps van uw smartphone kunnen ook op het 7 inch touchscreen van de auto worden weergegeven dankzij de Mirror Screen-functie in combinatie met Apple CarPlayTM en Android AutoTM.

*met een compatibele telefoon

Interesse?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u deze velden in te vullen.

Wendy Payens
Business Sales | Zakelijke Markt
06 57 84 03 90

De beste invulling van uw wagenpark?

Ik kan u er meer over vertellen

Zoekt u uitbreiding voor uw zakelijke wagenpark en wilt u weten wat Citroën Van Beek voor u kan betekenen? Onze accountmanager komt graag bij uw bedrijf langs!

  • :
  • :

Uitgelichte Voorraad

Citroën C3

Citroën C3

1.2 VTi 82pk Collection Climat Control
Prijs € 8.990,-