Citroen C3

Rijklaar vanaf:
€ 15.790,- of € 255,- private lease
  • 36 (two-tone) kleurcombinaties
  • Voorzien van Citroën Advanced Comfort
  • Nuttige technologie: achteruitrijcamera, keyless entry and start.
  • Motoren van de nieuwste generatie: krachtig, soepel en zuinig.

Citroen C3 : FEEL GOOD!

Citroen C3

Citroen C3

Citroen C3, een auto waar u op slag verliefd op wordt! De Nieuwe Citroën C3 heeft een unieke vorm die opvalt door de hoge en charismatische voorzijde en welvingen. Dit geeft de auto een krachtig en energiek voorkomen. Met zijn gladde vormen, grafische signatuur en kleuren is het een verfrissend en trendy model. De Nieuwe C3 onderscheidt zich en je gaat met zijn tijd mee!

U hebt tal van mogelijkheden om uw Nieuwe Citroen C3 aan uw persoonlijke smaak aan te passen.  Eén of twee carrosseriekleuren? Met of zonder Airbumps®? Een knus of juist strak interieurthema? Maak zelf uw keuze uit de vele mogelijkheden!

EEN KEUR AAN KLEURCOMBINATIES

De Nieuwe Citroen C3 is er in een scala aan kleuren: Almond Green, Blanc Banquise, Cobalt Blue, Gris Shark, Gris Aluminium, Rouge Rubi, Noir Perla Nera, Orange Power of Sable…

U kunt deze 9 kleuren subtiel of juist meer gedurfd combineren met 3 verschillende kleuren voor het dak (Noir Onyx, Rouge Aden of Blanc Opale). In totaal zijn er 36 kleurcombinaties voor de carrosserie mogelijk! Zo kunt u kiezen voor een ingetogen carrosseriekleur in combinatie met een uitgesproken kleur voor het dak, of juist andersom. Deze combinaties versterken het moderne en verfrissende karakter van de nieuwe C3.

Wat is uw favoriete combinatie?

kleuren nieuwe c3

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

interieur nieuwe C3

Ook de technologie van de Citroën C3 gaat met zijn tijd mee. Als wereldprimeur is de Nieuwe Citroën C3 leverbaar met de ConnectedCAM-Citroën™.  Een online HD-camera die draadloos is te verbinden met je Smartphone.  Daarnaast zijn er een groot aantal voorzieningen die het leven van de bestuurder makkelijker maken. Bijvoorbeeld het Connect-3D navigatiesysteem met spraakherkenning, de achteruitrijcamera, het Lane Departure Warning System en de dodehoekbewaking.

Citroen C3 Video

Private Lease bij Van Beek

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wil je ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1, C3, C4 Picasso of C4-Cactus voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij de Citroën Van Beek! Met Private Lease van Citroën heeft u bovendien altijd de zekerheid van het Keurmerk Private Lease

citroen c3 achterkant

Interesse?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u deze velden in te vullen.

Wendy Payens
Business Sales | Zakelijke Markt
06 57 84 03 90

Nieuwe Citroën C3 zakelijk rijden?

Ik kan u er meer over vertellen

Zoekt u uitbreiding voor uw wagenpark en wilt u weten wat Citroën Van Beek voor u kan betekenen? Onze accountmanger komt graag bij uw bedrijf langs!

  • :
  • :

Uitgelicht Voorraad

Citroën C3

Citroën C3

1.6 e-HDi 92pk Tendance
  • Airco

Prijs € 8.445,-
Citroën C3

Citroën C3

BlueHDi 100 Collection
  • Navi

Prijs € 11.445,-