Citroen C4 Cactus

Rijklaar vanaf:
€ 20.190,- of € 332,- private lease
  • Fraai en functioneel design, 21 kleurcombinaties en Airbump®
  • Airbump®: om krassen en beschadigingen te voorkomen
  • Compact en toch ruim: 4,16 m lang, 358 l bagageruimte
  • Lage aanschaf- en gebruikskosten

Citroen C4 Cactus Run Out – De laatste modellen voor de beste prijs

Koop nu voor 31 mei 2018 één van onze Run-Out Citroën C4-Cactus modellen uit voorraad met maar liefst € 3.955,- korting. De beste aanbieding Citroen C4 Cactus ooit, met metallic lak en bovendien direct leverbaar!
Citroën Private lease rijdt u nu al een Citroën C4 Cactus vanaf € 332 maand. Dit is inclusief all-risk verzekering, jaarlijks onderhoud, wegenbelasting en banden

C4 Cactus Occasion

Occasions

Bekijk direct onze ruime voorraad aan gebruikte Citroën C4 Cactus occasions. Verdeeld over onze 5 vestigingen hebben wij een divers aanbod C4 Cactus.

 C4 Cactus Run-Out

Actiemodellen

Bekijk de Run-Out actie op de laatste C4-Cactus modellen. Compleet uitgerust en met een mega korting tot €3.955,- en inclusief metallic lak!

Nieuwe C4 Cactus

nieuwe-c4-cactus

Nieuwe C4-Cactus

Kom alles te weten over de nieuwe Nieuwe Citroën C4-Cactus: bekijk de brochure en technische specificaties of vraag een gratis inruilvoorstel bij aan.

Design

De Airbump® is het toonbeeld van een geslaagde combinatie van stijl en functie. De soepele huid beschermt de auto tegen kleine beschadigingen en geven structuur aan het design van de Citroen C4 Cactus.

Het geheim? Onder een soepele huid van TPU (thermoplastisch polyurethaan) zijn een groot aantal luchtcapsules aangebracht.
Het zachte oppervlak van deze huid dempt kleine schokken en is beter bestand tegen krassen. Voor de Airbumps® gelden geen speciale onderhoudsvoorschriften.

De Citroen C4 Cactus is 4,16 m lang en heeft een wielbasis van 2,60 m (vergelijkbaar met die van de Citroën C4). Het is een compacte auto die enorm veel binnenruimte en een geweldig rijcomfort biedt, dankzij:
– Prettig en ruim interieur (evenveel knieruimte als in de Citroën C4)
– Een grote bagageruimte met een inhoud van 358 liter,
– Een hoogte van slechts 1,48 m, gunstig voor de aerodynamica,
– Korte overhang, dankzij de op de hoeken geplaatste wielen.

Alles aanwezig voor optimaal comfort. Ruimte, voorstoelen als een sofa, slimme en makkelijke toegankelijke opbergruimte voor iedere passagier, een ontspannen sfeer. De Citroen C4 Cactus is een uitnodiging op zich!
De Citroën C4 Cactus heeft een ruim dashboardkastje dat als een hutkoffer aan de bovenzijde te openen is. Dit is mogelijk doordat de passagiersairbag in het dak (Airbag In Roof) is aangebracht. Dankzij de grote inhoud (8,5 liter) hebt u al uw spulletjes direct onder handbereik.

De bediening van alle systemen in de auto verloopt via het standaard aanwezige touchscreen scherm waarin alle functies zijn ondergebracht.

Een Eigen karakter

De gedurfde persoonlijkheid van de Citroen C4-Cactus komt tot uiting in designelementen zoals de dakrails, die stijl en gebruiksgemak combineren, en de Airbumps die de auto beschermen tegen kleine beschadigingen. Extreem of harmonieus? Met 9 exterieur kleuren, 4 kleuren Airbumps, 6 interieur kleuren en 7 verschillende veldtypes creëert iedereen zijn eigen C4 Cactus

Private Lease bij Van Beek

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wil je ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1, C3, C3 AircrossC4, C4 Picasso, Grand C4 Picasso of C4 Cactus voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij de Citroën Van Beek.

citroen c4 cactus achterkant

Interesse?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u deze velden in te vullen.

Uitgelicht Voorraad