Citroen C4 Spacetourer

Rijklaar vanaf:€ 28.390,- | Private lease vanaf € 479,- p.m.

CITROËN C4 PICASSO WORDT C4 SPACETOURER

Citroën heeft de naam C4 Picasso omgedoopt in Citroen C4 SpaceTourer; Nieuwe naam, dezelfde creativiteit en innovatie.

De Nieuwe C4 SpaceTourer is een uitermate moderne MPV met hoge instap. Intelligente rijhulpsystemen, de rijsensaties, de filosofie achter het comfort (het Citroën Advanced Comfort®-programma) en de efficiency: CO2-uitstoot v.a. slechts 98 g/km (brandstofverbruik 3,8 l/100km)

Interieur C4 Spacetourer

DE MODERNE MPV VAN CITROËN

Ruimte voor het hele gezien combineren met rijplezier: Daarin slaagt de Nieuwe Citroen C4 SpaceTourer met glans! De vernieuwde C4 SpaceTourer (5 zitplaatsen) bouwt voort op het onmiskenbare design van zijn voorganger. Het gedurfde uiterlijk van de oorspronkelijke versie van deze MPV is verder verfraaid dankzij de vloeiende lijnen van de nieuwe dynamische en krachtige voorzijde en twee nieuwe keuren: het stijlvolle Gris Acier en het energieke Lazuli Blue metallic.

Ruimte nodig voor meer personen? Bekijk onze 7-persoons Grand C4 SpaceTourer

Citroen C4 Spacetourer:

Rijklaar vanaf:€ 28.390,-

VERNIEUWD: NEW NAME, SAME EXCELLENCE

TIJDELIJKE C4 SPACETOURER ACTIES

Configureer private lease tarief

Voorraadmodellen met korting

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

De CITROËN C4 SpaceTourer is voorzien van een nieuw 7 inch touchscreen. het scherm is capacitief (net als bij de modernste smartphones) en voorzien van een verbeterde interface. Bij deze nieuwe uitvoering van onze MPV kan het 12 inch scherm onafhankelijk van het touchscreen worden aangestuurd. Bovendien beschik het over een volledig nieuwe navigatie-interface: Connect Nav met real-time verkeersinformatie middels een permanente internetverbinding.

Citroën C4 Spacetourer achterkant
C4 Spacetourer Carplay
C4 Spacetourer Achteruitrijcamera
Active Safety Break C4 Spacetourer
Lichtmetalen velg C4 Spacetourer
C4 Spacetourer Dashboard
wendypayens

Wendy Payens
Verkoop Zakelijke Markt
06 57 84 03 90

Nieuwe CITROEN C4 SPACETOURER ZAKELIJK RIJDEN?

IK KAN U ER MEER OVER VERTELLEN

Zoekt u uitbreiding voor uw zakelijke wagenpark en wilt u weten wat Citroën Van Beek voor u kan betekenen? Onze accountmanager komt graag bij uw bedrijf langs!

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

RUIMTE VOOR HEEL HET GEZIN

In het interieur van de Citroën C4 SpaceTourer merkt u direct waaraan het merk Citroën zijn comfortabele imago te danken heeft. Een uitnodiging om op reis te gaan, met familie of vrienden, dankzij het unieke rijplezier waaraan niet alleen het onberispelijke rijgedrag maar ook de rijke uitrusting ten grondslag ligt. Alle inzittenden reizen eersteklas; met het Pack Lounge stapt u in een wereld waarin alles draait om uw comfort. Dit luxe loft gevoel komt tot uiting in de voorstoelen met massagefunctie, een Relax-stoel waarop de voorpassagier zijn benen kan uitstrekken en de extra steun gevende, comfortabele Relax-hoofdsteunen.

Stoelen C4 Spacetourer
C4 Spacetourer kofferruimte

537 LITER BAGAGERUIMTE

Het andere sterke punt van de Nieuwe C4 SpaceTourer is de bagageruimte. De achterklep biedt royaal toegang tot een grote bagageruimte van 537 liter zonder tildrempel. Wanneer de stoel van de tweede zitrij naar voren worden geschoven is de kofferruimte 630 liter.

De achterklep is (optioneel) niet alleen elektrisch bedienbaar, maar biedt ook een handsfree-functie. Hiermee kunt u de achterklep gemakkelijk openen dankzij een sensor onder de achterbumper. Een voetbeweging is genoeg om de achterklep te openen of sluiten.

PERSONALISATIE MOGELIJKHEID

Het in een andere kleur uitgevoerde dak accentueert het karakter en de dynamiek van de Citroen C4 SpaceTourer. Deze optie, die met alle carrosserie-kleuren kan worden gecombineerd, biedt een nieuwe personalisatiemogelijkheid om het uiterlijk van de MPV te verfraaien. De buitenspiegelkappen zijn daarbij glanzend zwart uitgevoerd.

Kleuren C4 Spacetourer

Uitgelicht Voorraad

Citroën Grand C4 Picasso

Citroën Grand C4 Picasso

BlueHDi 150PK
 • 7-pers.
 • Navi
 • 1700KG (!) Trekgewicht!
 • Bouwjaar: 2017
 • Tellerstand: 29.568 km

Prijs € 22.940 ,-
Een gebruikte auto? Bekijk onze occasions Naar occasions
Maak een werkplaatsafspraak

Plan afspraak
Kom langs op één van onze vestigingen Vestiging bekijken