Citroen C4 Spacetourer

Rijklaar vanaf:
€ 28.190,- of € 454,- private lease
  • Voorzien van Citroën Advanced Comfort®
  • Flexibel interieur: 5 zitplaatsen of volledig vlakke laadvloer.
  • Nuttige technologie: achteruitrijcamera, adaptieve cruise control.
  • Hoge instap en panorama voorruit

Citroën C4 Picasso wordt C4 Spacetourer.

Citroën heeft de naam Picasso omgedoopt in Citroen C4 Spacetourer; Nieuwe naam, dezelfde creativiteit en innovatie.

De Nieuwe C4 Spacetourer is een uitermate moderne MPV met hoge instap. Intelligente rijhulpsystemen, de rijsensaties, de filosofie achter het comfort (het Citroën Advanced Comfort®-programma) en de efficiency: CO2-uitstoot v.a. slechts 98 g/km (brandstofverbruik 3,8 l/100km)

Ontdek de nieuwe Citroen C4 Spacetourer

Design

Citroen C4 Spacetourer

Ruimte voor het hele gezien combineren met rijplezier: Daarin slaagt de Nieuwe Citroen C4 Spacetourer met glans! De vernieuwde en gemoderniseerde C4 Spacetourer (5 zitplaatsen) bouwt voort op het onmiskenbare design van zijn voorganger. Het gedurfde uiterlijk van de oorspronkelijke versie van deze MPV is verder verfraaid dankzij de vloeiende lijnen van de nieuwe dynamische en krachtige voorzijde en twee nieuwe keuren: het stijlvolle Gris Acier en het energieke Lazuli Blue metallic.

Op zoek naar ruimte voor personen? Bekijk onze 7-persoons Citroen Grand C4 Spacetourer

Het in een andere kleur uitgevoerde dak accentueert het karakter en de dynamiek van de Citroen C4 Spacetourer. Deze optie, die met alle carosseriekleuren kan worden gecombineerd, biedt een nieuwe personalisatiemogelijkheid om het uiterlijk van de MPV te verfraaien. De buitenspiegel zijn daarbij ook uitgevoerd in hoogglans zwart

Het andere sterke punt van de Nieuwe C4 Spacetourer is de bagageruimte. De achterklep biedt royaal toegang tot een grote bagageruimte van 537 liter zonder toldrempel. Wanneer de stoel van de tweede zitrij naar voren worden geschoven is de kofferruimte 630 liter.

Intelligente Technologie

De CITROËN C4 Spacetourer is voorzien van een nieuw 7 inch touchscreen. het scherm is capacitief (net als bij de modernste smartphones) en voorzien van een verbeterde interface. Bij deze nieuwe uitvoering van onze MPV kan het 12 inch scherm onafhankelijk van het touchscreen worden aangestuurd. Bovendien beschik het over een volledig nieuwe navigatie-interface: Connect Nav met real-time verkeersinformatie middels een permanente internetverbinding.

Private Lease bij Van Beek

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wil je ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1, C3, C3 AircrossGrand C4 Spacetourer of C4 Cactus voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij de Citroën Van Beek.

Interesse?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u deze velden in te vullen.

Wendy Payens
Business Sales | Zakelijke Markt
06 57 84 03 90

Citroen C4 Spacetourer zakelijk rijden?

Ik kan u er meer over vertellen

Zoekt u uitbreiding voor uw zakelijke wagenpark en wilt u weten wat Citroën Van Beek voor u kan betekenen? Onze accountmanger komt graag bij uw bedrijf langs!

  • :
  • :

Uitgelicht Voorraad