Citroen E-Berlingo Multispace

Rijklaar vanaf:€ 31.670,- | Private lease vanaf € ,- p.m.

CITROEN E-BERLINGO MULTISPACE ELEKTRISCH RIJDEN

Tijd voor 100% elektrisch rijden met de Citroën e-Berlingo Multispace ! Deze auto combineert de praktische aspecten, ruimte en flexibiliteit van de vertrouwde Berlingo met de efficiency van een elektrische auto. De ruime en veelzijdige nieuwe Citroën e-Berlingo Multispace Elektrisch is een auto waarmee u zorgeloos en ontspannen kunt rijden. 100% Elektrisch, 4% bijtelling en 0 gram Co2 uitstoot.

ELEKTRISCH Rijden ZONDER COMPROMIS

Elektrisch: De E-Berlingo Multispace beschikt over een krachtige synchrone elektromotor met permanentmagneten die een vermogen van 49 kW (67 pk) levert. De twee lithium-ion-batterijpakketten hebben een capaciteit van 22,5 kWh en zijn onder de vloer geplaatst.

Actieradius: Met een gehomologeerde actieradius van 170 km* is de e-Berlingo Multispace uitstekend geschikt voor dagelijkse ritten. In Nederland leggen de meeste auto’s immers zelden meer dan 100 km per dag af. De e-Berlingo is een auto van deze tijd, een auto die een unieke en zorgeloze vorm van duurzame mobiliteit biedt.

*Gemeten door NEDC, Actieradius kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning.

Citroen E-Berlingo Multispace:

Rijklaar vanaf:€ 31.670,-

100% ELEKTRISCH 4% BIJTELLING

BINNENRUIMTE

De e-Berlingo is met zijn toonaangevende flexibiliteit dé MPV voor mensen met een actieve levensstijl. Hij biedt royaal ruimte aan 5 personen en is met zijn vlakke laadvloer ook perfect geschikt voor het vervoer van grote voorwerpen. De inhoud van alle opbergvakken in het interieur bedraagt maar liefst 78 liter.
De bagageruimte behoort qua inhoud tot de top in zijn segment:
– Tot wel 1350 liter met 5 inzittenden
– 3000 liter met de stoelen van de tweede zitrij verwijderd

wendypayens

Wendy Payens
Verkoop Zakelijke Markt
06 57 84 03 90

Nieuwe e-Berlingo ZAKELIJK RIJDEN?

IK KAN U ER MEER OVER VERTELLEN

Zoekt u uitbreiding voor uw zakelijke wagenpark en wilt u weten wat Citroën Van Beek voor u kan betekenen? Onze accountmanger komt graag bij uw bedrijf langs!

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
Citroen e-Berlingo Multispace

3 VERSTELBARE INDIVIDUELE STOELEN

De E-Berlingo Multispace biedt ruimte aan wel 5 personen en is met zijn vlakke laadvloer ook perfect geschikt voor het vervoer van grote voorwerpen. Alle inzittenden beschikken over een royale ruimte.

De stoelen van de tweede zitrij kunnen als bank worden gebruikt, maar ook individueel worden afgesteld of verwijderd. Elke achterpassagier kan de stoel naar eigen voorkeur afstellen, voor een optimaal comfort.

Voor nog meer gebruiksmogelijkheden kunnen één of meer stoelen worden verwijderd, zodat ook grote voorwerpen, zoals de instrumenten en apparatuur van een band, kunnen worden vervoerd.

Op zoek naar een Berlingo met benzine- of diesel motor? bekijk de Nieuwe Citroën Berlingo

RIJPLEZIER

Met deze auto rijdt u milieubewust, plezierig en voordelig.
Dankzij het koppel van 200 Nm, dat direct beschikbaar is, accelereert de Citroen e-Berlingo Multispace Elektrisch altijd pittig en gelijkmatig. En bovendien zonder geluiden of trillingen, wat het rijcomfort nog verder verbetert. Met de E-Berlingo Multispace hoeft u zich geen zorgen te maken over milieuzones en profiteert u van eventuele subsidieregelingen.

Met normaal laden via een huishoudelijk stopcontact, of beveiligd via laadpaal, kan een leeg batterijpakket in 8,5 of 12 uur (afhankelijk van de stroomsterkte) volledig worden opgeladen.

Snelladen: Optioneel kan de e-Berlingo via een laadpaal snel worden opgeladen. Zo beschikt u in 15 minuten over een actieradius van 50% en in 30 minuten over een actieradius van 80%.

Citroen e-Berlingo Multispace Elektrisch

Uitgelichte Voorraad

Citroën Berlingo

Citroën Berlingo

Electrique Club
 • Bouwjaar: 2017
 • Tellerstand: 3.600 km

Prijs € 22.940 ,-
Een gebruikte auto? Bekijk onze occasions Naar occasions
Maak een werkplaatsafspraak

Plan afspraak
Kom langs op één van onze vestigingen Vestiging bekijken