Citroën Grand C4 Spacetourer

Rijklaar vanaf:€ 28.490,- | Private lease vanaf € 489,- p.m.

HET COMFORT VAN EEN LOFT

De Citroën Grand C4 SpaceTourer (voorheen Grand C4 Picasso) onderscheidt zich direct door zijn dynamische en moderne design. De moderne 7-persoons MPV heeft een carrosserievorm met dynamische en vloeiende lijnen en een chique uitstraling. Het geslaagde uiterlijk wordt verder verfraaid door de glanzend zwarte chevrons met een verchroomde rand op de achterklep, de dynamische en krachtige voorzijde en de dakbogen in de zilveren kleur.

Interieur Grand C4 Spacetourer

MAXIMALE BINNENRUIMTE

Hebt u veel ruimte nodig? Dan kunt u rekenen op het ruime en flexibele interieur van de Citroën Grand C4 SpaceTourer.

Door de stoelen van de tweede zitrij neer te klappen ontstaat een volledig vlakke laadvloer. En wanneer u de voorpassagiersstoel in de tafelstand zet, kunt u lange voorwerpen (met een lengte van meer dan 2,5 m) vervoeren. En bij gezinsuitbreiding kunt u de onder de laadvloer opgeborgen stoelen opklappen.

Met deze MPV waarin alles is gericht op het welzijn van zijn inzittenden, toont Citroën op overtuigende wijze zijn knowhow op het gebied van comfort. De Grand C4 SpaceTourer nodigt u uit om op reis te gaan, dankzij het unieke rijplezier waaraan niet alleen het onberispelijke rijgedrag maar ook de rijke uitrusting ten grondslag ligt.

Citroën Grand C4 Spacetourer:

Rijklaar vanaf:€ 28.490,-

PRAKTISCHE MPV

TIJDELIJKE GRAND C4 SPACETOURER ACTIES

Configureer private lease tarief

Voorraadmodellen met korting

VERNIEUWDE TECHNOLOGIE

De CITROËN Grand C4 Spacetourer is voorzien van een nieuw 7-inch touchscreen. het scherm is capacitief (net als bij de modernste smartphones) en voorzien van een verbeterde interface. Bij deze nieuwe uitvoering van onze MPV kan het 12-inch scherm onafhankelijk van het touchscreen worden aangestuurd. Bovendien beschik het over een volledig nieuwe navigatie-interface: Citroën Connect-Nav. Het nieuwe Navigatiesysteem met real-time verkeersinformatie middels een permanente internetverbinding is altijd up-to-date van de actuele verkeersinformatie waardoor in de file staan dus tot het verleden behoort.

Grand C4 Spacetourer
3D achterlicht Grand C4 Spacetourer
Active Safety Break C4 Spacetourer
Citroën 7 zitplaatsen
C4 Spacetourer Carplay
C4 Spacetourer Dashboard
wendypayens

Wendy Payens
Business Sales | Zakelijke Markt
06 57 84 03 90

Nieuwe CITROEN C4 GRAND SPACETOURER ZAKELIJK RIJDEN?

IK KAN U ER MEER OVER VERTELLEN

Zoekt u uitbreiding voor uw zakelijke wagenpark en wilt u weten wat Citroën Van Beek voor u kan betekenen? Onze accountmanger komt graag bij uw bedrijf langs!

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
Grand C4 Spacetourer

RUIMTE VOOR HET HELE GEZIN

Ruimte voor het hele gezin combineren met rijplezier: Daarin slaagt de Nieuwe Citroen Grand C4 Spacetourer met glans! De vernieuwde en gemoderniseerde Grand C4 Spacetourer (7 zitplaatsen) bouwt voort op het onmiskenbare design van zijn voorganger. Het gedurfde uiterlijk van de oorspronkelijke versie is bovendien verder verfraaid door middel van de vloeiende lijnen van de nieuwe dynamische en krachtige voorzijde. Bovendien zijn er twee nieuwe keuren: het stijlvolle Gris Acier en het energieke Lazuli Blue.

Wel een hoge zit en veel ruimte, maar geen 7 zitplaatsen nodig? Ontdek ook de 5-persoons Citroen C4 Spacetourer

DYNAMISCH

De Grand C4 Spacetourer heeft een nieuwe voorzijde die niet alleen dynamisch is maar ook klasse uitstraalt. Hij behoudt zijn voor hedendaagse Citroën-modellen kenmerkende drie-laags lichtsignatuur. Voor maximaal comfort en rijplezier is de Citroën Grand C4 SpaceTourer ook leverbaar met de achttraps automatische transmissie EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). De automatische transmissie EAT8 schakelt altijd op het juiste moment en zorgt zo voor een lager brandstofverbruik en een geringere CO2-uitstoot.

Citroën C4 Picasso
Grand C4 Picasso

ELEGANTIE

De dagbogen van de Citroën Grand C4 Spacetourer zijn gespoten in de nieuwe kleur Gris Silver. Deze dakbogen zijn niet alleen onderscheidend, maar geven de Grand C4 Spacetourer ook nog een eleganter voorkomen. In het interieur worden alle inzittenden verwelkomd door zachte materialen die zorgen voor een warme ambiance. Het dashboard is bekleed met een zacht materiaal en ook de met speciaal materiaal beklede portierpanelen voelen zacht en prettig aan. Daarnaast is de C4 SpaceTourer leverbaar met een ruime keuze aan hoogwaardige stoffen en lederen bekledingen.

Uitgelicht Voorraad

Citroën Grand C4 Picasso

Citroën Grand C4 Picasso

BlueHDi 150PK
 • 7-pers.
 • Navi
 • 1700KG (!) Trekgewicht!
 • Bouwjaar: 2017
 • Tellerstand: 29.568 km

Prijs € 22.940 ,-
Citroën C4 Picasso

Citroën C4 Picasso

VTi 120pk Ligne Business Navigatie
 • Bouwjaar: 2013
 • Tellerstand: 72.478 km

Prijs € 13.990 ,-
Een gebruikte auto? Bekijk onze occasions Naar occasions
Maak een werkplaatsafspraak

Plan afspraak
Kom langs op één van onze vestigingen Vestiging bekijken