Citroen Grand C4 Spacetourer

Rijklaar vanaf:
€ 28.290,- of € 454,- private lease
  • Voorzien van Citroën Advanced Comfort®
  • Flexibel interieur: 7 zitplaatsen of volledig vlakke laadvloer.
  • Nuttige technologie: achteruitrijcamera, adaptieve cruise control.
  • Speciale Business lijn leverbaar voor de zakelijke markt

Ontdek de nieuwe Citroen Grand C4 Spacetourer

citroen grand c4 picasso

Citroën Grand C4 Picasso wordt Grand C4 Spacetourer.

Citroën heeft de naam Picasso omgedoopt in Citroen Grand C4 Spacetourer; Nieuwe naam, dezelfde creativiteit en innovatie.

De nieuwe Grand Spacetourer  is een uitermate moderne 7-persoons MPV. Intelligente rijhulpsystemen, de rijsensaties, de filosofie achter het comfort (het Citroën Advanced Comfort®-programma) en de efficiency: CO2-uitstoot v.a. slechts 98 g/km (brandstofverbruik 3,8 l/100km)

Design

Ruimte voor het hele gezin combineren met rijplezier: Daarin slaagt de Nieuwe Citroen Grand C4 Spacetourer met glans! De vernieuwde en gemoderniseerde Grand C4 Spacetourer (7 zitplaatsen) bouwt voort op het onmiskenbare design van zijn voorganger. Het gedurfde uiterlijk van de oorspronkelijke versie is bovendien verder verfraaid door middel van de vloeiende lijnen van de nieuwe dynamische en krachtige voorzijde. Bovendien zijn er twee nieuwe keuren: het stijlvolle Gris Acier en het energieke Lazuli Blue.

Wel een hoge zit en veel ruimte, maar geen 7 zitplaatsen nodig? Ontdek ook de 5-persoons Citroen C4 Spacetourer

Citroen Grand C4 Spacetourer

De dagbogen van de Citroën Grand C4 Spacetourer zijn gespoten in de nieuwe kleur Gris Silver. Deze dakbogen zijn niet alleen onderscheidend, maar geven de Grand C4 Spacetourer ook nog een eleganter voorkomen.

Grand C4 Picasso Rouge

De Grand C4 Spacetourer heeft een nieuwe voorzijde die niet alleen dynamisch is maar ook klasse uitstraalt. Hij behoudt zijn voor hedendaagse Citroën-modellen kenmerkende drie-laags lichtsignatuur.

Intelligente Technologie

De CITROËN Grand C4 Spacetourer is voorzien van een nieuw 7-inch touchscreen. het scherm is capacitief (net als bij de modernste smartphones) en voorzien van een verbeterde interface. Bij deze nieuwe uitvoering van onze MPV kan het 12-inch scherm onafhankelijk van het touchscreen worden aangestuurd. Bovendien beschik het over een volledig nieuwe navigatie-interface: Citroën Connect-Nav. Het nieuwe Navigatiesysteem met real-time verkeersinformatie middels een permanente internetverbinding is altijd up-to-date van de actuele verkeersinformatie waardoor in de file staan dus tot het verleden behoort.

Private Lease bij Van Beek

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wil je ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1, C3, C3 Aircross, C4 Spacetourer of C4-Cactus voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij de Citroën Van Beek.

Interesse?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u deze velden in te vullen.

Wendy Payens
Business Sales | Zakelijke Markt
06 57 84 03 90

Citroen Grand C4 Spacetourer zakelijk rijden?

Ik kan u er meer over vertellen

Zoekt u uitbreiding voor uw zakelijke wagenpark en wilt u weten wat Citroën Van Beek voor u kan betekenen? Onze accountmanger komt graag bij uw bedrijf langs!

  • :
  • :

Uitgelicht Voorraad