Citroen Jumpy

Rijklaar vanaf:
€ 17.000,- excl. BTW
  • Leverbaar in 3 lengtes XS, M en XL
  • Laadvermogen tot ruim 1500 kg
  • Aanhangergewicht tot 2,5 ton
  • Leverbaar met handsfree te openen schuifdeuren

citroen jumpy

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE CITROEN JUMPY

Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van deze Nieuwe Citroen Jumpy biedt de auto nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. Hij is voorzien van rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie waarmee de Citroen Jumpy de ideale compagnon is voor de harde werker. Aan de hand van een playlist met vier video’s kunt u alle ins en outs leren kennen van de Nieuwe Jumpy, die leverbaar is in 3 lengtes en optioneel kan worden voorzien van handsfree te bedienen schuifdeuren.

DESIGN EN MODULARITEIT

citroen bestelauto transporter

Het design van de Nieuwe Citroen Jumpy is geïnspireerd door dat van personenauto’s en SUV’s. Hij heeft vloeiende lijnen die de auto een zelfverzekerde en stoere uitstraling geven, zonder enige vorm van agressiviteit. Zijn karakter? Even dynamisch als rustgevend! De korte, horizontale motorkap met aan weerskanten brede, hoog geplaatste koplampen geeft de auto een indrukwekkend voorkomen.

peugeot expert aanbieding

PRAKTISCH ONTWERP

Het efficiënte ontwerp van de Nieuwe Citroën Jumpy past zich aan al uw behoeften aan en is even functioneel als praktisch en ergonomisch. Het modulaire platform van de nieuwste generatie, afkomstig van de C4 Picasso, is voor deze auto verder versterkt.

Hij heeft een laadvermogen tot ruim 1500 kg, een laadvolume van 4,6m3 tot 6,1m3 en een aanhangergewicht van maximaal 2,5 ton. De modulariteit van dit platform komt ook naar voren in de twee wielbases (2,92 m en 3,27 m) en de twee lengtes van de overbouw achter (0,80 m en 1,15 m) waardoor de Nieuwe Jumpy leverbaar is in 3 lengtes.** Mag het wel een maatje groter? Bekijk dan onze Citroen Jumper

3 VERSCHILLENDE LENGTES, DEZELFDE VEELZIJDIGHEID

citroen bestelbus

De Nieuwe Citroën Jumpy is leverbaar in 3 lengtes. Naast de M (4,95 m) en de XL** (5,30 m), die het grootste deel van de markt afdekken, is deze bedrijfswagen ook leverbaar in een unieke, compacte en praktische uitvoering met een lengte van slechts 4,60 m. Net als de M en XL** heeft ook deze XS-uitvoering een laadvermogen tot ruim 1500 kg. De beste minibus is tenslotte een korte minibus!

SLECHTS 1,90 M HOOG

Citroen jumpy kopen

Geknipt voor elke situatie! Met een hoogte van slechts 1,90 m (XS en M) heeft de Nieuwe Jumpy toegang tot alle parkeergelegenheden, wat bepaald niet van alle auto’s uit dit segment kan worden gezegd. U hoeft dus niet meer op zoek naar een parkeerplaats in de straat omdat de ingang van een parkeergarage te laag is. Door zo dicht mogelijk bij de klant te parkeren spaart u tijd. (XL: 1,93 m**)

COMFORT

Het comfort dat u van een Citroën mag verwachten! Dankzij de aangename zitpositie, het ergonomische dashboard en het uitstekende rijcomfort doet de Nieuwe Citroen Jumpy ook op dit punt niet onder voor een personenauto. Elke rit verloopt efficiënt en ontspannen. Kom nog meer te weten en download de Citroen Jumpy Brochure

Op zoek naar een compactere bedrijfswagen? Bekijk onze comfortabele en slimme Citroen Berlingo

Citroen Jumpy op- en ombouwmogelijkheden

Citroen-Jumpy-4x4

Naast een bedrijfswagen laadruimte-inrichting op maat zijn er eindeloos veel op- en ombouwmogelijkheden voor de Citroen Jumpy waaronder ombouw tot Jumpy Dubbel Cabine, Jumpy Koelwagen, Jumpy Pick-up, Jumpy Rolstoelvervoer, Jumpy 4×4, Jumpy Glasresteel en Jumpy Bakwagen.

Business Lease bij Citroën Van Beek

Ook onbezorgd rijden in een nieuwe Citroën Bedrijfswagen voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Business Finance. Operational lease, Financial lease of medewerkerslease? Geen probleem! Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij Citroën Van Beek!

range bedrijfswagens citroen

Interesse?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u deze velden in te vullen.

Wendy Payens
Business Sales | Zakelijke Markt
06 57 84 03 90

De beste invulling van uw wagenpark?

Ik kan u er meer over vertellen

Zoekt u uitbreiding voor uw zakelijke wagenpark en wilt u weten wat Citroën Van Beek voor u kan betekenen? Onze accountmanager komt graag bij uw bedrijf langs!

  • :
  • :

Uitgelicht Voorraad

Citroën Berlingo

Citroën Berlingo

BlueHDI 75 Club Economy
  • Reg. 30-11-2018
  • Nieuw
  • Airco

Prijs € 10.990,-
Citroën Jumpy

Citroën Jumpy

XL DC BlueHDI 180pk EAT6 Automaat Business
Prijs € 35.384,-