Citroën Jumpy

Rijklaar vanaf:€ 18.000,- excl. BTW

VERNIEUWDE CITROËN JUMPY

Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van deze Nieuwe Citroen Jumpy biedt de auto nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. Hij is voorzien van rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie waarmee de Citroen Jumpy de ideale compagnon is voor de harde werker. Aan de hand van een playlist met vier video’s kunt u alle ins en outs leren kennen van de Nieuwe Jumpy, die leverbaar is in 3 lengtes en optioneel kan worden voorzien van handsfree te bedienen schuifdeuren.

Citroën Jumpy Interieur

JUMPY OP- EN OMBOUW MOGELIJKHEDEN

Naast een bedrijfswagen laadruimte-inrichting op maat zijn er eindeloos veel op- en ombouwmogelijkheden voor de Citroen Jumpy waaronder ombouw tot Jumpy Dubbel Cabine, Jumpy Koelwagen, Jumpy Pick-up, Jumpy Rolstoelvervoer, Jumpy 4×4, Jumpy Glasresteel en Jumpy Bakwagen.

Citroën Jumpy:

Rijklaar vanaf:€ 18.000,-

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE CITROËN JUMPY

TIJDELIJKE CITROËN JUMPY ACTIES

Bereken leasetarief

Voorraadmodellen met korting

BUSINESS LEASE BIJ VAN BEEK

Ook onbezorgd rijden in een nieuwe Citroën Bedrijfswagen voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Business Finance. Operational lease, Financial lease of medewerkerslease? Geen probleem! Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij de Citroën Van Beek!

Laadruimte Citroën Jumpy
Citroën Jumpy Front
Citroën Jumpy Moduwork
Opbergen Cabine Jumpy
head-up display Citroën Jumpy
Apple Carplay Citroën Jumpy
wendypayens

Wendy Payens
Verkoop Zakelijke Markt
06 57 84 03 90

Nieuwe CITROEN JUMPY ZAKELIJK RIJDEN?

IK KAN U ER MEER OVER VERTELLEN

Zoekt u uitbreiding voor uw zakelijke wagenpark en wilt u weten wat Citroën Van Beek voor u kan betekenen? Onze accountmanager komt graag bij uw bedrijf langs!

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
Interieur Jumpy Citroën

PRAKTISCH ONTWERP

Het efficiënte ontwerp van de Nieuwe Citroën Jumpy past zich aan al uw behoeften aan en is even functioneel als praktisch en ergonomisch. Het modulaire platform van de nieuwste generatie, afkomstig van de C4 SpaceTourer, is voor deze auto verder versterkt.

Hij heeft een laadvermogen tot ruim 1500 kg, een laadvolume van 4,6 m³ tot 6,1 m³ en een aanhangergewicht van maximaal 2,5 ton. De modulariteit van dit platform komt ook naar voren in de twee wielbases (2,92 m en 3,27 m) en de twee lengtes van de overbouw achter (0,80 m en 1,15 m) waardoor de Nieuwe Jumpy leverbaar is in 3 lengtes.** Mag het wel een maatje groter? Bekijk dan onze Citroen Jumper

3 VERSCHILLENDE LENGTES

De Nieuwe Citroën Jumpy is leverbaar in 3 lengtes. Naast de M (4,95 m) en de XL** (5,30 m), die het grootste deel van de markt afdekken, is deze bedrijfswagen ook leverbaar in een unieke, compacte en praktische uitvoering met een lengte van slechts 4,60 m. Net als de M en XL** heeft ook deze XS-uitvoering een laadvermogen tot ruim 1500 kg. De beste minibus is tenslotte een korte minibus!

Citroën Jumpy Afmetingen
Citroën Jumpy Hoogte

SLECHTS 1,90M HOOG

Geknipt voor elke situatie! Met een hoogte van slechts 1,90 m (XS en M) heeft de Nieuwe Jumpy toegang tot alle parkeergelegenheden, wat bepaald niet van alle auto’s uit dit segment kan worden gezegd. U hoeft dus niet meer op zoek naar een parkeerplaats in de straat omdat de ingang van een parkeergarage te laag is. Door zo dicht mogelijk bij de klant te parkeren spaart u tijd. (XL: 1,93 m**)

Uitgelicht Voorraad

Citroën Jumpy

Citroën Jumpy

XL DC BlueHDI 180pk EAT6 Automaat Business
 • Bouwjaar: 2018
 • Tellerstand: 6.540 km

Prijs € 32.995 ,-
Citroën Jumpy

Citroën Jumpy

1.6 HDI 70KW Club Airco
 • Bouwjaar: 2018
 • Tellerstand: 12.000 km

Prijs € 15.990 ,-
Citroën Jumpy

Citroën Jumpy

XL BlueHDi 120PK S&S 6-zits Club
 • NAVI
 • Bouwjaar: 2018
 • Tellerstand: 25.301 km

Prijs € 19.945 ,-
Citroën Jumpy

Citroën Jumpy

Blue HDI 95 XS Club
 • Bouwjaar: 2018
 • Tellerstand: 8.524 km

Prijs € 16.490 ,-
Een gebruikte auto? Bekijk onze occasions Naar occasions
Maak een werkplaatsafspraak

Plan afspraak
Kom langs op één van onze vestigingen Vestiging bekijken