DS 3 Cabrio

Rijklaar vanaf:
€ 27.200,- of € 385,- private lease
  • Dak te openen tot 120 km/h
  • Volledig te personaliseren
  • Dynamische rijsensaties
  • Efficiënte en krachtige motoren

DS 3 Cabrio

DS 3 Cabrio

EEN NIEUWE DUBBELE DS WINGS-GRILLE EN DS LED VISION-KOPLAMPEN

De Nieuwe DS 3 Cabrio onderscheidt zich met zijn voorzijde met de DS Wings. Een origineel kenmerk van deze grille zijn de verchroomde “Wings” die voor het eerst bij een DS dubbel zijn uitgevoerd.
Net als bij de andere DS-modellen wordt de DS Wings-grille gecombineerd met de DS LED Vision-technologie. Deze geven de auto samen met de scrollende richtingaanwijzers een fascinerende blik.
Mooi, maar ook functioneel. Deze als edelstenen bewerkte lichtmodules zorgen voor een perfecte lichtopbrengst, een belangrijk veiligheidsvoordeel.

DS 3 Cabrio LED vision

Laat u verleiden door de onweerstaanbare aantrekkingskracht van de lichtsignatuur van de Nieuwe DS 3 Cabrio, dankzij de DS LED Vision-koplampen die op sierlijke wijze de nieuwe dubbele DS Wings-grille flankeren.

EIGENWIJS EN SENSATIONEEL

Een verleidelijk en vooruitstrevend design

Deze chique stadscabrio laat niemand onverschillig. Het “zwevende” dak, de two-tone kleurstelling, de haaienvinnen aan de zijkant en de uitgebreide personaliseringsmogelijkheden zijn typische kenmerken van de DS 3 Cabrio.

citroen ds3 cabriolet

DS Private Lease bij Van Beek

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wil je ook onbezorgd rijden in een nieuwe DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4, DS 4 Crossback of DS 5 voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor DS Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf.  Met Private Lease van DS Automobiles rijdt u dus iedere paar jaar met een nieuwe auto.Gewoon bij DS Van Beek!

ds 3 cabrio private lease

Interesse?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u deze velden in te vullen.

Uitgelicht Voorraad

DS DS 3

DS DS 3

1.2T PURETECH 81KW/110PK H5 So Red Navigatie
Prijs € 15.290,-
DS DS 3

DS DS 3

1.2 PURETECH 110PK So Red
  • Navigatie

Prijs € 15.945,-