DS 7 Crossback

Rijklaar vanaf:
€ 39.990,- of € 649,- private lease
  • Leverbaar als 300 pk Plug-in hybride met vierwielaandrijving
  • Nieuwe 8-traps automatische transmissie (EAT8)
  • ACC Stop & Go (adaptieve cruise control)
  • Speciale Limited Edition: La Première

DS7 Crossback

DS 7 Crossback, DÉ SUV VAN DS

De nieuwe SUV van DS, is de belichaming van de Parijse innovatie en knowhow en pronkt met zijn exclusiviteit. Bekijk de onthulling van de DS 7 CROSSBACK die plaatsvond in hartje Parijs, in de buurt van de Pyramide du Louvre.

De DS 7 Crossback is vanaf nu beschikbaar en exclusief te verkrijgen bij DS Store Breda

Een charismatisch design

EEN VEELZIJDIG KARAKTER

Nieuwe personaliseringsmogelijkheden

De moderne en chique Nieuwe DS7 Crossback is leverbaar met nieuwe bekledingen en interieurstylingsets. Maar ook met een nieuwe carrosseriekleur (Rouge Aden) en een nieuwe dakkleur (Brun Topaze, geïnspireerd op edelstenen).

DS 7 Crossback SUV

De DS ACTIVE LED VISION-koplampen en verticale LED-dagrijverlichting geven de DS 7 CROSSBACK een unieke en magnetische lichtsignatuur.

De als edelstenen bewerkte LED-modules van de koplampen gaan bij het inschakelen branden met een paarsachtig licht en draaien vervolgens 180°.

Een fascinerende blik

De hightech 3D Full LED-achterlichten van de DS 7 CROSSBACK zijn voorzien van een unieke geschubde structuur waarmee ze direct de aandacht trekken.

Citroen DS 7 Crossback

Een innovatieve interface met twee 12 inch-schermen

Via het eerste HD-touchscreen profiteert u van het beste op het gebied van connectiviteit: navigatie, multimediafuncties, Mirror Screen en last but not least DS Connect.

Op het tweede scherm, dat u volledig aan uw eigen voorkeur kunt aanpassen, kunt u zelf selecteren welke informatie u in uw directe gezichtsveld wilt hebben. Deze hightech schermen maken het rijden met de DS 7 CROSSBACK extra intuïtief en plezierig.

Frans vakmanschap op zijn best

Vijf ‘inspirations’ voor een op uw smaak afgestemd interieur

Het moderne en stijlvolle interieur van de DS 7 CROSSBACK is een toonbeeld van Frans vakmanschap. U kunt het interieur aan uw eigen smaak en voorkeur aanpassen door te kiezen uit een van de vijf DS Inspirations. Met deze Inspirations toont u uw karakter en persoonlijkheid. Een unieke mogelijkheid om u te onderscheiden.
Ontdek hier de prijzen DS 7 Crossback

Ontdek de vijf DS Inspirations

Uitgelicht Voorraad