Citroen Nieuwe C4 Cactus

Rijklaar vanaf:
€ 21.990,- of € 339,- private lease
  • Voorzien van Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) veersysteem
  • Standaard voorzien van PureTech 110 benzinemotor met Turbo
  • 12 veiligheids- en rijhulpsystemen  leverbaar
  • 31 kleurcombinaties voor exterieur mogelijk

Nieuwe C4 Cactus Ultracomfortabele hatchback

Nieuwe C4 Cactus

Citroën presenteert de Nieuwe C4 Cactus, de nieuwe compacte hatchback van Citroën. De vernieuwde C4 Cactus is met de nieuwste motoren en technologieën een sterke aanbieding in zijn segment en onderscheidt zich bovendien door zijn unieke comfort en eigenwijze karakter.

 

Vanaf nu te bestellen

De Nieuwe C4 Cactus is met zijn Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en Advanced Comfort Seats een uiterst comfortabele hatchback. Hij is vanaf nu bij Citroën Van Beek te bestellen en leverbaar vanaf het tweede kwartaal 2018.

Design

Design

De originele Nieuwe C4 Cactus is lekker verfrissend en valt direct op tussen zijn concurrenten. Hij is direct herkenbaar aan zijn vloeiende en pure design met typische Citroën-stijlkenmerken: zoals de subtiele Airbumps® aan de onderzijde van de portieren, de doorlopende lijn van de zijruiten, het zwevende dak, de voorzijde met de over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en de brede LED 3D-achterlichten.

Nieuwe-Cactus
nieuwe c4 cactus

Uitgebreide Personalisatiemogelijkheden

De Nieuwe C4 Cactus biedt keuze uit 31 kleurcombinaties voor de buitenzijde. Voor het interieur is er keuze uit vier Color Packs* waarmee u de sierlijsten van de mistlampen vóór en de Airbumps® aan de zijkant een persoonlijk tintje kunt geven: Glossy Black, Anodised White, Anodised Deep Red en Silver Chrome. Deze Color Packs maken samen met de 9 kleuren voor de carosserie 31 verschillende kleurcombinaties voor het exterieur mogelijk.

 

Citroën Advanced Comfort

Omdat comfort in het DNA van Citroën zit, blijft ons merk vernieuwen op dit gebied.
Het veersysteem van de Nieuwe Citroën C4 Cactus is uniek  en biedt een optimaal rijcomfort. Zowel kleine als grotere oneffenheden in het wegdek worden door dit innovatieve systeem moeiteloos gladgestreken zodat u het gevoel krijgt te zweven over de weg, terwijl de wegligging
en de stabiliteit van de carrosserie onder alle omstandigheden perfect onder controle blijven.

moderne techniek

De Nieuwe C4 Cactus biedt volop dynamiek en rijplezier dankzij het lichte en efficiënte platform en de motoren van de nieuwste generatie. De tot Engine of the Year verkozen PureTech-turbo benzinemotoren en de BlueHDi-dieselmotoren voldoen aan de Euro 6-normen die met name zijn bedoeld om de NOx-uitstoot te verminderen.

De automatische 6-traps transmissie EAT6, die wordt geleverd in combinatie met de PureTech 110 S&S-motor, staat garant voor snel en soepel schakelen en een ongekend gebruikscomfort. De Nieuwe Citroën C4 Cactus is ook leverbaar met de PureTech 130 S&S-motor in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak.
nieuwe c4 cactus

Private Lease bij Van Beek

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wil je ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1, C3, C3 AircrossC4, C4 Picasso, Grand C4 Picasso of C4 Cactus voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij de Citroën Van Beek.

nieuwe-c4

Interesse?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u deze velden in te vullen.

Wendy Payens
Business Sales | Zakelijke Markt
06 57 84 03 90

Nieuwe C4-Cactus zakelijk rijden?

Ik kan u er meer over vertellen

Zoekt u uitbreiding voor uw zakelijke wagenpark en wilt u weten wat Citroën Van Beek voor u kan betekenen? Onze accountmanger komt graag bij uw bedrijf langs!

  • :
  • :

Uitgelicht Voorraad