Beleefplus Goes

BeleefPlus Goes

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 april staat de Zeelandhallen in Goes in het teken van de BeleefPlus Beurs 2018. Tijdens BeleefPlus Goes zijn tientallen deelnemers met hun diensten en producten. Zo is er voor iedere bezoeker wel wat te doen tijdens deze gezellige beurs.

De hoofdthema’s tijds Beleefplus Goes zijn: Vrije tijd, Vakantie, Wonen, Tuin & Tuinieren, mobiliteit en zorg & welzijn. Elk thema heeft verschillende deelnemers met hun specialiteiten. Bovendien is live muziek en een podium met modeshows.

Van Beek is als Citroën dealer met 5 vestigingen in zuidwest Nederland dé mobiliteitspartner op BeleefPlus Goes. Op de Citroën stand informeren onze mensen u vrijblijvend over onze diensten en modellen. Daarnaast laten we u graag zien dat we ook voor de actieve 50-plusser de perfecte auto in ons gamma hebben.

C3

De Nieuwe Citroën C3 tilt comfort in een auto naar een hoger niveau. Zo profiteert de C3 Citroën Advanced Comfort®-programma en ‘cocon-effect’ van Citroën C3 zorgt ervoor dat geluiden van buitenaf bijna niet meer doordringen in het interieur. Het gevoel van comfort ervaart u bij het instappen al meteen dankzij de comfortabel uitziende en zittende stoelen, het optionele glazen panoramadak dat voor een zee van licht in het interieur zorgt en de handige opbergmogelijkheden. Dit doordachte interieur biedt u en uw passagiers een oase van rust. In het op casual chique kleding geïnspireerde interieur voelt u zich in Citroën C3 net zo op uw gemak als thuis! Krachtige en efficiënte motoren zorgen voor veel rijplezier en gemoedsrust achter het stuur. Lees meer over de Nieuwe Citroën C3

C3 Aircross SUV

Onlangs geïntroduceerd, de beste koop volgens Europese autojournalisten, die de Autobest prijs toekenden aan deze auto en in korte tijd al 50.000 keer verkocht. De Nieuwe Citroën C3 Aircross is dé compacte SUV ‘nieuwe generatie’. Met de maar liefst 90 exterieurcombinaties en 5 ambiances voor het interieur kan de auto naar eigen wensen worden afgestemd. De SUV speelt daarnaast in op de wensen van een ongeëvenaard ruimteaanbod, een modulair design en een gevoel van ruimte dankzij het glazen panoramadak, dat ook kan worden geopend. Dankzij het ‘Citroën Advanced Comfort®’ programma, biedt de C3 Aircross de inzittenden maximaal comfort en de bestuurder een buitengewone rijervaring. Hij voelt zich net zo thuis in de stad als daarbuiten en wie eens buiten de gebaande paden wil gaan, kan rekenen op Grip Control® en Hill Descent Assist. Het model bevat moderne technologie, waaronder 12 rijassistentiesystemen als het head-up display en 4 connectiviteitssystemen zoals de draadloze oplaadmogelijkheid voor de smartphone. Lees meer over de C3 Aircross

De meest veelzijdige 50+ beurs in de provincie Zeeland!

Tijdens BeleefPlus is er van alles te proeven, zien, leren, doen en ervaren voor de actieve 50-plusser. Leuke activiteiten, demonstraties, muzikale optredens en inhoudelijke seminars worden u aangeboden door tientallen exposanten. Tevens maakt iedere bezoeker van BeleefPlus kans op mooie prijzen!

Er is voor iedereen wel wat te doen tijdens BeleefPlus. Op de beurs zijn diverse thema’s vertegenwoordigd waaronder Citroën Van Beek met mobiliteit. Van Beek is ruim 50 jaar de officiële dealer voor Citroën en DS in Zeeland en West-Brabant met vestigingen in Vlissin­gen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Oudenbosch en Breda.

Bestel gratis kaarten!

Wanneer u vooraf registreert heeft u gratis toegang tot BeleefPlus Goes! Na uw registratie ontvangt u uw toegangsbewijs per mail. Uw e-ticket wordt bij de ingang gescand. Heeft u zich niet geregistreerd? Dan betaalt u €5,- aan de kassa!

Let op: Registreren kan tot 12 oktober, daarna sluit de online registratie.

Bestel nu uw e-tickets via onderstaande knop! U kunt maximaal 4 tickets per persoon bestellen.

Geen computer en toch gratis naar de BeleefPlus Goes? Kom naar Van Beek Vlissingen voor de laatste vrijkaarten.

Let op: wij hebben slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus OP=OP!

Beleefplus Goes Citroen van Beek

Locatie & Route

Zeelandhallen
Da Vinciplein 1
4462 GX Goes

Lees meer over de BeleefPlus Beurs, de locatie in de Zeelandhallen of de Nieuwe Citroën modellen