Citroën Van Beek wint Top Dealer Award voor derde keer

Beste dealer van Nederland

Citroën is een merk dat zich al bijna 100 jaar mag verheugen in een grote klantentrouw. Een Citroën-dealer levert daaraan een belangrijke bijdrage, en dat geldt zeker voor Citroën Van Beek. Inmiddels is Van Beek ruim 50 jaar Citroën-dealer in regio Zeeland en West-Brabant. Aries van Beek ontving voor het derde jaar op rij de Top Dealer Award en is hiermee de beste dealer van Nederland. Deze prestaties zijn gemeten onder alle Citroën dealers op gebied van verkoop, service en klanttevredenheid.

beste dealer van Nederland
beste citroen dealer van Nederland

Top Dealer Award

Om een TOP award te krijgen moet een Citroën-dealer een topprestatie hebben neergezet op het gebied van Verkoop en After Sales. Bovendien moet de klanttevredenheid uitmuntend zijn. Dat is Citroën van Beek gelukt. Voor directeur Aries van Beek kwam de award toch wel als een grote verrassing, vooral omdat het nu de derde keer is dat Van Beek deze hoge waardering heeft gewonnen: ‘Ik zie deze TOP award als een mooie bevestiging voor de prestaties van ons complete team, en wat mij betreft is deze prijs een goede stimulans om iedere dag opnieuw een topprestatie te blijven leveren voor onze klanten’.

De TOP award werd op 25 april door Phil Robson, Algemeen Directeur van Citroën Nederland, overhandigd aan Aries van Beek, directeur van Citroën van Beek.