Primeur op BeleefPlus beurs in Goes

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober maakt de Nieuwe Compact SUV Citroën C3 Aircross zijn opwachting op de BeleefPlus beurs 2017 in het Omnium in Goes. Uniek, want de officiële landelijke introductie staat pas gepland in november. Met de spiksplinternieuwe C3 Aircross en de onlangs geïntroduceerde C3 toont Citroën Van Beek dat ze ook voor de actieve 50-plusser de perfecte auto in het assortiment heeft.

De meest veelzijdige 50-plus beurs in de regio!

BeleefPlus is een regionale beurs voor actieve 50-plussers. ‘Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’ is de slogan, die exact weergeeft waar BeleefPlus voor staat. Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt, worden er demonstraties en workshops gegeven, gevarieerde activiteiten georganiseerd, wedstrijden uitgeschreven, kan er worden geprobeerd, geproefd, geluisterd, gekeken en zijn er nog veel meer leuke activiteiten.

Citroën Van Beek

Er is voor iedereen wel wat te doen tijdens BeleefPlus. Op de beurs zijn diverse thema’s vertegenwoordigd waaronder Citroën Van Beek met mobiliteit. Van Beek is ruim 50 jaar de officiële dealer voor Citroën en DS in Zeeland en West-Brabant met vestigingen in Vlissin­gen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Oudenbosch en Breda.

Bestel gratis kaarten!

De online ticketregistratie voor BeleefPlus 2017 is gesloten!

Registreren voor toegangskaarten kon tot 13 oktober. Heeft u zich niet online geregistreerd? Koop dan een ticket aan de kassa van BeleefPlus voor slechts €5,-!

Wilt u gratis naar de BeleefPlus Beurs? Kom naar Citroën Van Beek Vlissingen voor de laatste vrijkaarten.

Let op: wij hebben slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus OP=OP!

Locatie & Route

Omnium Goes
Zwembadweg 3
4463 AB Goes

Lees meer over de BeleefPlus Beurs, de locatie in het Omnium of de Citroën C3 Aircross