Citroën dealer voor Etten-Leur

Autobedrijf Jac. Ossenblok stopt

voor aankoop nieuwe Citroën veranderd er niets

Voor velen was Autobedrijf Jac. Ossenblok een begrip in Etten-Leur, waar ‘ouderwetse’ service de norm was. Per 1 augustus heeft Autobedrijf Jac. Ossenblok zijn deuren definitief gesloten. Rijdt u Citroën of bent u aankomend Citroën-rijder? U bent van harte welkom bij familiebedrijf Citroën Van Beek in Oudenbosch, uw Citroën dealer voor Etten-Leur. Bij binnenkomst zal u een vertrouwd gezicht uit Etten-Leur treffen.

Team Oudenbosch breidt uit

Toen André van Rodijnen bij ons binnen liep en vertelde dat Autobedrijf Jac. Ossenblok zou stoppen, hebben wij een opening voor hem gecreëerd. André heeft ruim 30 jaar ervaring in de autoverkoop, heeft Citroën-bloed door zijn aderen stromen en heeft een prettige manier van omgaan met klanten. Wij verwelkomen hem graag bij Van Beek Oudenbosch. Per 1 september maakt hij deel uit van het team.

“Het klopt dat ik de relatie met de klant op 1 heb staan”, vertelt André. “Ik luister graag naar mijn klanten; naar hun wensen voor een nieuwe of gebruikte auto, maar ook naar hun persoonlijke verhaal. Ik kom na wat ik beloof. En mijn klanten waarderen dit. Ik zie ze regelmatig terugkomen. Zelfs klanten van mijn oud-werkgever in Tilburg volgden mij naar Etten-Leur. Dat vind ik heel bijzonder.”

André woont in Etten-Leur en is getrouwd. Na werktijd en in het weekend maakt hij graag een ritje op zijn Yamaha sport-tour motor.

André van Rodijnen
Citroën Etten-Leur

De plek voor een nieuwe of gebruikte Citroën én onderhoud en service

Als officiële Citroën dealer voor Oudenbosch, Etten-Leur en omliggende plaatsen helpen wij u graag bij het vinden van een nieuwe en gebruikte Citroën. Maar ook voor onderhoud en reparatie. In Oudenbosch is ook het centrale schadeherstelbedrijf voor alle vestigingen van Van Beek gevestigd. Reparaties vinden plaats in eigen huis, altijd met originele onderdelen en volgens de officiële normen van Citroën.

Lees meer over Van Beek Oudenbosch

Wij weten echt alles van Citroën.
Komt u langs voor een kopje koffie?