Citroen-Origins-modellen

Citroën origins modellen

CITROËN ORIGINS COLLECTORS EDITIONS

Jubileumvoordeel tot €2.500,- !

Citroën bestaat dit jaar 100 jaar en viert haar 100-jarig jubileum met u! Speciaal voor dit prachtige jubileum zijn er unieke uitvoeringen ontwikkeld van de Citroën C1, C3, C3 Aircross SUV, C4 Cactus en Grand C4 SpaceTourer. De gelimiteerde Citroën Origins Collector Editions zijn vanaf nu te krijgen bij Citroën Van Beek.

Uitrusting
Wat de Origins modellen extra bijzonder maakt is deze speciale serie voorzien is van grafische elementen in het in- en exterieur in de kleur Bronze en in de stijl van de dubbele chevrons van het Citroën logo. Ook is er een speciale striping aangebracht op de achterklep en op de buitenspiegels.

Jubileumvoordeel
Citroën is jarig en trakteert, koop nu een Citroën Collector’s Editions met jubilieumvoordeel tot maar liefst € 2.500,-! Wees er snel bij, deze speciale Collector’s Editions zijn zeer gelimiteerd geproduceerd!

Citroen-100-jaar

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk introduceert Citroën de Collector’s Edition Origins. Deze Origins-uitvoeringen zijn een eerbetoon aan 100 jaar creativiteit en durf.

Citroen-C1-Origins

Citroën C1 ORIGINS

Citroën C1 Origins is standaard zeer rijk uitgerust met onder andere: Touchscreen Radio met Apple Carplay en Android Auto, speciale15” lichtmetalen velgen ‘Planet Black’ met ‘Bronze’ wielnaafdoppen, extra getinte ruiten achter, Automatisch geregelde airconditioning, two-tone kleurstelling en een achteruitrijcamera. Leverbaar in 4 chique  kleurnuances  U herkent een echte Citroën Origins aan de bronskleurige design elementen.

Tijdelijk krijgt u bij aankoop van een Citroën C1 Origins € 1.000 jubileum voordeel. Dit jubileum voordeel bestaat uit € 500,- Origins uitrustingsvoordeel en daarbovenop krijgt u een bonus van  € 500,-

Citroën C3 ORIGINS

Maak kennis met de gelimiteerde Citroën C3 Origins, standaard rijk uitgerust met zwarte 17″ licht metalenvelgen, Citroën Connect Navigatie, DAB+ radio, achteruitrijcamera, two-tone kleurstelling , 11 rijhulpsystemen, speciale Origins bekleding, vloermatten en een bronskleurige omlijsting van het dashboard die harmonieert met de kleurthema’s van het exterieur.

Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C3 Origins van € 2.500 jubileum voordeel. Dit jubileumvoordeel bestaat uit het Origins uitrustingsvoordeel waarmee de auto voor een scherpe prijs extra compleet is uitgerust.

Citroen-C3-Origins
Citroen-C3-Aircross-Origins

Citroën C3 Aircross SUV Origins

De Citroën C3 Aircross SUV Origins is verkrijgbaar in vier chique kleurnuances: Platinium Grey, Natural White, Cosmic Silver en Ink Black. Dit exclusieve jubileummodel is rijk uitgerust met o.a. Connect Navigatie, DAB+ radio, regensensor, speciale zwarte lichtmetalen velgen en voorzien van een “Origins”-badge, speciale vloermatten en een bronskleurige omlijsting van het dashboard die harmonieert met de kleurthema’s van het exterieur.

Tijdelijk krijgt u bij aanschaf van een Citroën C3 Aircross SUV Origins 2.500 euro jubileum voordeel. Dit speciale voordeel bestaat uit 1.500,- Origins uitrustingsvoordeel met daarbovenop een bonus van 1.000,-.

Citroën C4-Cactus Origins

De C4 Cactus Origins is voorzien van speciale grijze bekleding met goudkleurige sierstiksels en de “Origins”-badges en een bronskleurige omlijsting van het dashboard. De auto is verder rijk uitgersust met standaard de stoere zwarte 17” lichtmetalen, net als de navigatie, de regen- en lichtsensor, climate control en Automatisch inparkeren, Keyless entry. Ontdek zelf de standaard rijke uitrusting van Citroën C4 Cactus Origins.

Bij aankoop van een Citroën C4 Cactus Origins loopt het jublieum voordeel op tot 2.500 euro.  Dit speciale jubileum voordeel bestaat uit € 1.500 Origins uitrustingsvoordeel en daarbovenop trakteren we op een bonus van 1.000 euro.

Citroen-C4-Cactus-Origins
Citroen-Grand-C4-Spacetourer-Origins

Citroën Grand C4 Spacetourer Origins

De ruime 7 persoons Grand C4 SpaceTourer Origins is leverbaar in drie chique en ingetogen kleurnuances voor de carrosserie: wit, zwart en grijs. U herkent een echte Origins aan de bronskleurige design elementen. De rijk uitgeruste Citroën Grand C4 SpaceTourer Origins is o.a. voorzien van Adaptive Cruise Control, Xenon verlichting met bochtenfunctie, Park Assist (automatisch inparkeren), 17” lichtmetalen velgen, Connect Navigatie, DAB+ radio en een achteruitrijcamera.

Tijdelijk een voordeel van 2.500 euro op een Grand C4 SpaceTourer Origins. Dit jubileum voordeel bestaat uit € 2.000 Origins uitrustingsvoordeel, daarbovenop een extra bonus van 500 euro.