Citroën Van Beek op NAC Business Fair 2018

Na de succesvolle editie van vorig jaar, met ruim 1500 bezoekers, organiseert de Business Club op dinsdag 29 mei voor het derde jaar op rij de NAC Business Fair. Dit keer is de grasmat van het Rat Verlegh Stadion het decor voor de NAC Business Fair 2018. Als de exclusieve autopartner van NAC Breda is Citroën Van Beek uiteraard ook aanwezig bij dit gezellige evenement van en voor NAC-sponsoren.

 

dinsdag 29 mei

De NAC Business Fair is een mooie gelegenheid voor ondernemend Breda om elkaar te ontmoeten, te netwerken en inspiratie op te doen. Graag nodigen wij u uit ons een bezoek te brengen op stand (nummer 18) tijdens de beurs.

De NAC Fair begint dinsdag 29 mei om 12.00 uur tot 21.00 uur. Aansluitend is er een netwerkborrel.

Citroën Van Beek

Citroën van Beek biedt expertise bij de invulling van het wagenpark van bedrijven. Voor ZZP’ers, MKB ondernemers of wagenparkbeheerders. Ieder bedrijf is welkom bij Van Beek.

Wij helpen u met zakelijke mobiliteit op maat. Iedere ondernemer heeft zijn of haar specifieke wensen en eisen en ieder advies wat wij geven is helemaal afgestemd op uw situatie.

Niemand kan in de toekomst kijken. Daarom bieden wij maximale flexibiliteit. We veranderen met u mee. We bieden niet alleen oplossingen als uw bedrijf groeit, maar ook als uw bedrijf krimpt.

Als zakelijk partner zijn we een verlengstuk van uw bedrijf, zodat u zich helemaal kunt focussen op uw eigen business. Dan doen wij dat ook. U kunt voor 100% op ons rekenen.

Bestel gratis kaarten!

Wilt u gratis naar de NAC Business Fair 2018? Meld u zich dan  vooraf aan via www.NAC.nl/businessfair en maak kans op een gratis sponsorpakket t.w.v. € 5.000,-. Na het voltooien van uw aanmelding ontvangt u direct uw ticket in uw mailbox.

NAC Business Fair 2018
NAC Business Citroen Van Beek

Locatie & Route

Rat Verlegh Stadion
Stadionstraat 23
4815 NC BREDA

Lees meer over de NAC Business Fair, bekijk onze bedrijfswagens of wat Citroën Van Beek zakelijk voor uw bedrijf kan betekenen als business partner.