Citroën Veiligheidsdag 2018

Citroën Veiligheidsdag 2018

Of het een strenge winter wordt na onze prachtige zomer, weten we nog niet. Maar dat we uw veiligheid zeer belangrijk vinden wel! Wij nodigen u daarom graag uit voor de gratis Citroën Veiligheidsdag 2018 op zaterdag 10 november bij alle Citroën Van Beek vestigingen.

Tijdens de Veiligheidsdag controleren wij uw Citroën kosteloos op 19 cruciale punten en krijgt na afloop u een Citroën tas cadeau. Onze monteur noteert de resultaten van de check op een formulier. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. Zo gaat u zeker de winter in!

zaterdag 10 november 2018 van 8.00 tot 15.00 uur.

Een afspraak maken voor deze dag is niet nodig, u kunt gewoon langskomen.

19 punten check

Onze monteurs controleren uw Citroën op onderstaande punten:

Ruiten
Verlichting
Carrosserie en lak
Ruitenwisserbladen en sproeiers
Remmen
Spiegels
Voorbanden
Achterbanen
Bandenspanning en profiel
Slangen
Bedrading
Motorolie
Koelvloeistof
Remvloeistof
Accuspanning
Ruitenspoeiervloeistof
Stuubekrachtingsvloeistof
Trekhaak (indien van toepassing)
Imperiaal (indien van toepassing)

Citroën Veiligheidsdag
winter-accessoires

20% KORTING OP ACCESSOIRES

Naast dat wij uw Citroën klaar maken voor een veilige winter kunt u tijdens de veiligheidsdag ook  profiteren van zeer aantrekkelijk geprijsde winterse accessoires en onderdelen. Zo ontvangt u 20% korting op dakkoffers, ruiterwisserbladen, sneeuwkettingen, rubbermatten, skidragers, en/of accu’s. Meer informatie over de prijzen van winterse accessoires vindt u hier

Winterbanden

Winterbanden zijn overal te koop in diverse maten en prijsklassen en het aantal merken is enorm. Van Beek adviseert u graag op basis van uw specifieke Citroën-model en uw wensen. Wat is uw budget, rijdt u veel of weinig en wat is uw rijstijl? Met onze technische kennis kiest u voor veiligheid en zekerheid.

Winterbanden bieden meer veiligheid tijdens winterse omstandigheden. Een winterbanden-kit is een originele Citroën velg, kwaliteit verzekerd, met hierop een gebalanceerde winterband. Dankzij de complete wielen hoeft u geen zomer- naar winterbanden wissel meer te doen vanaf de velg. Een band gaat er in stevigheid niet op vooruit naar mate hij vaker gedemonteerd en gemonteerd wordt. Dit waarborgt de kwaliteit van uw banden.

Voor de prijzen van de winterbanden-kits, klikt u hier.

Citroën-Winterbanden

P.S. Heeft u een MyCitroën Card? Dan kunt ook nog na de Citroën Veiligheidsdag terecht bij  Citroën Van Beek voor een kosteloze wintercheck (geldig tot en met eind februari 2019). Maak hiervoor nu een afspraak via www.citroen.nl/afspraak.