contacta-goes-2018

Contacta Goes 2018

Op 6, 7 en 8 november staat de Zeelandhallen in Goes in het teken van de Contacta Goes 2018. Tijdens dit gratis te bezoeken netwerkevent zijn zo`n 350 standhouders uit diverse sectoren en branches aanwezig. Het thema “De impact van Data” staat garant voor een interessant programma, vol workshops, colleges en seminars. Van Beek is als CITROËN dealer met 5 vestigingen in Zuidwest-Nederland dé mobiliteitspartner op Contacta 2018 Goes. Op de Citroën stand informeren onze mensen u vrijblijvend over onze diensten en modellen. Daarnaast laten we u graag zien dat we ook voor de zakelijke rijder de perfecte auto in ons gamma hebben.

Primeur: SUV Citroën C5 Aircross

Tijdens Contacta Goes 2018 zal de nieuwste SUV van Citroën, de C5 Aircross, de show stelen. Deze robuuste auto die standaard voorzien is van het nieuwe veersysteem PHC (Progressive Hydraulic Cushions ®) komt pas begin 2019 op de Nederlandse markt, maar Citroën Van Beek heeft voor dit netwerkevent een showroom exemplaar bemachtigd uit Frankrijk om te laten zien dat het ook voor de zakelijke markt de juiste auto in het gamma heeft. De SUV C5 Aircross is leverbaar van € 31.390,- en vanaf nu te bestellen. In 2019 zal ook een PHEV Plug-in hybride versie op de markt komen. Lees meer over de Nieuwe Citroën C5 Aircross

Citroën Bedrijfswagens

Wij hebben al duizenden bedrijven geholpen met hun zakelijke mobiliteitsoplossingen. Van kleine lokale ondernemers tot grote toonaangevende bedrijven. Maak tijdens Contacta Goes 2018 kennis met de Citroën bedrijfswagens.

Bij Van Beek richten wij ons op één doel: uw bedrijfswagen veilig, betrouwbaar en inzetbaar houden. Tegen een zo laag mogelijke kilometerprijs.

Vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment is lease vaak interessanter dan koop. Bij Financial Lease ligt de nadruk op financiering, maar de auto blijft op uw balans staan. Bovendien worden de maandlasten op uw bedrijfssituatie toegespitst omdat u zelf de looptijd kiest (12, 24, 36, 48 of 60 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past. U kunt ook een slottermijn aan Financial Lease toevoegen, uw maandlasten blijven dan extra laag omdat u niet het volledige kredietbedrag hoeft af te lossen. En met Financial Lease op bedrijfswagens profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

Profiteer nu tijdens Contacta op een exclusieve beursaanbieding op de Citroën Berlingo met een hoge korting én 60 maanden Financial Lease met 0% rente.

Het zakelijke event van Zuid-West Nederland

Op 6, 7 en 8 november 2018 staan bedrijven in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen stil bij “De impact van Data” tijdens Contacta.nl. Met ruim 350 standhouders en 23.500 bezoekers, is het dé jaarlijkse, zakelijke netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. In ruim 30 jaar weet Contacta.nl bedrijven, organisaties en overheden bij elkaar te brengen.

Dit jaar staat “De impact van Data” centraal. Hoe kunnen bedrijven in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen gebruik maken van de toenemende impact van data? Nu dataverzameling en verwerking steeds makkelijker en toegankelijker wordt is het de kunst om te achterhalen hoe jouw bedrijf hierop kan inspelen. Contacta inspireert je hierbij!

Zo biedt het de mogelijkheid om met 350 exposanten en 24.000 bezoekers op een beursvloer van 15.000m²  te netwerken.

Er is voor iedereen wel wat te doen tijdens Contacta Goes 2018. Op de beurs zijn standhouders uit diverse branches en sectoren vertegenwoordigd waaronder Citroën Van Beek met mobiliteit. Van Beek is ruim 50 jaar de officiële dealer voor Citroën en DS in Zeeland en West-Brabant met vestigingen in Vlissin­gen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Oudenbosch en Breda.

Bestel gratis kaarten!

Bestel direct je Entreetickets voor Contacta 2018. Per persoon heb je één e-ticket nodig. Hieronder kun je aangeven hoeveel tickets je nodig hebt. Het e-ticket wat je ontvangt is voor alle drie de dagen geldig.

Bestel nu uw e-tickets via onderstaande knop! U kunt maximaal 5 tickets per persoon bestellen.

Contacta 2018
Contacta Citroën

Locatie & Route

Zeelandhallen
Da Vinciplein 1
4462 GX Goes

Lees meer over Contacta, de locatie in de Zeelandhallen of de Nieuwe Citroën modellen