DE NIEUWE CITROËN C3 GENOMINEERD VOOR CAR OF THE YEAR

Maandag 28 november jl. heeft de Car Of The Year-jury bekend gemaakt welke 7 finalisten meedingen naar de prestigieuze titel ‘Car of the Year 2017’.

Citroën is bijzonder verheugd dat de nieuwe Citroën C3 op de shortlist van de juryleden staat. De in totaal 58 juryleden uit 22 Europese landen hadden keus uit meer dan 30 nieuwe modellen. De overige finalisten in alfabetische volgorde zijn: Alfa Romeo Giulia, Mercedes E-Class, Nissan Micra, Peugeot 3008 SUV, Toyota C-HR en de Volvo S90/V90.

Binnen een maand na de introductie hebben al ruim 700 Nederlandse klanten een nieuwe Citroën C3 besteld!  De Car of the Year 2017 wordt aan de vooravond van de Salon van Genève  bekend gemaakt, op 6 maart 2017.

Nieuwste technologie

De nieuwe DS 3 wordt voorzien van de bekende en gewaardeerde PureTech 130 S&S motor, die rijplezier moeiteloos combineert met zuinigheid. Met een koppel van 230 Nm en een verbruik van 4,5/100 liter levert deze motor prima prestaties naast een CO2-uitstoot van 105 g/km. Ook de THP 165 S&S motor maakt weer zijn opwachting in het aanbod van de DS 3, alleen in Sport Chic variant. Daarnaast is op de DS 3 DS Led Vision beschikbaar, wat de auto een technologische look geeft en de zichtbaarheid op de weg in het donker aanzienlijk verbetert. De DS 3 vindt zijn weg moeiteloos dankzij Mirror Screen [bestaande uit Apple Car Play en Mirror Link].

Dynamisch comfort

Rijden in een DS 3 is dynamisch, zonder dat daarbij comfort uit het oog wordt verloren. DS brengt daarom de DS 3 Performance op de Nederlandse markt. Een sportieve versie van de DS 3 die garant staat voor prima rijprestaties dankzij zijn 208 pk en speciale Performance afstelling. Liefhebbers beschikken over een DS 3 Performance vanaf €31.890 [incl. BTW/BPM], de Performance Black Special editie s er met een meerprijs van €2.500. De Black Special editie omvat onder andere de carrosserie in de kleur Noir Mat, carbon zijstootstrips en een dak en buitenspiegelkappen in de kleur Golden Pearl.

Interesse?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u deze velden in te vullen.