ds7-crossback-premiere

Wij zijn bijzonder verheugd om u uit te nodigen voor de Avant-Première van de DS 7 CROSSBACK. Dit evenement vindt plaats in onze vestiging aan het Spinveld 74 te Breda

DS STORE BREDA

DS 7 Crossback premiere

DS Automobiles opent begin 2019 de deuren van een nieuwe DS Store in Breda. Vooruitlopend hierop, zal er eind deze maand een DS 7 Crossback Avant Première plaatsvinden in Breda. Van Beek is vanaf volgend jaar dé dealer voor DS AUTOMOBILES voor Midden en West-Brabant en de provincie Zeeland. Daarom starten wij begin 2019 met een grondige verbouwing van onze vestiging in Breda en zal er een aparte DS Store worden gecreëerd. Naast de DS 7 CROSSBACK verwachten wij rond de opening van DS Store Breda ook de nieuwe DS 3 CROSSBACK, een compacte SUV die ook als volledig elektrische variant op de markt komt.

DS 7 Crossback Avant Première

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 december staat de DS 7 CROSSBACK in onze showroom opgesteld. U bent van harte welkom om ruim voor de officiële introductie als eerste de Parijse vakmanschap te ervaren.

Wilt u als één van de eersten de DS 7 CROSSBACK zien en u laten onderdompelen in een wereld vol luxe: de DS 7 CROSSBACK is er voor u!

Wij begroeten u graag persoonlijk op:

Vrijdag 29 december 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag 30 december 09.00 – 17.00 uur

U bent welkom om een introducé mee te nemen.

Kom meer te weten over de DS 7 Crossback

DS 7 Crossback
DS 7 Crossback Avant Première
onthulling ds 7 crossback van beek