e-Berlingo Multispace

Vandaag heeft CITROËN De nieuwe e-Berlingo Multispace gepresenteerd, een volledig elektrische personenauto met een bereik van 170 kilometer.

De ruime Berlingo Multispace is momenteel al op de markt met PureTech benzinemotor en BlueHDi diesel. Met één van de grootste bagageruimte in zijn klasse, een vlakke laadvloer en een Lithium-ion accupakket heeft de auto een gehomologeerd bereik van 170 km. Hierbij is de eigentijdse E-Berlingo een prima oplossing voor veel mensen aangezien de meeste Nederlands dagelijks minder dan 100 km rijden.

Naast zijn kenmerkende stoere en robuuste uitstraling is de E-Berlingo Multispace ook een ruimtewonder. Door de ingenieuze plaatsing van de twee lithium-ion-batterijpakketten heeft de nieuwe E-Berlingo niets aan ruimte voor inzittenden en bagage ingelevert. Een praktische MPV voor uw dagelijkse ritten, alleen of met uw gezin, vrienden of collega’s.

Elektrische Berlingo Multispace

Snellaadmodus

De E-Berlingo heeft een speciale snellaadmodus, hiermee kun je de accu in een kwartier voor de helft opladen en in 30 minuten zelfs voor 80% opgeladen. Hiermee ben je dus in no-time weer op pad!

Bediening via de APP

Met de nieuwe E-Berlingo is het mogelijk om vanaf je smartphone het interieur van tevoren te verwarmen of te koelen om in de ideale temperatuur weg te rijden. Ook is het mogelijk om de laadstatus en de resterende laadtijd van de accu op afstand te controleren.

elektrische berlingo multispace
Berlingo Elektrisch

Lees hier het volledige persbericht over de Citroën E-Berlingo Multispace.

Houd mij op de hoogte

Vul uw gegevens in om als eerste op de hoogte te zijn van nieuws omtrent de nieuwe E-Berlingo Multispace Electric

Left - Start
Right - Start
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.