Gratis Navigatie update Citroen met MapCare

Wil u voorbereid uw vakantietijd beginnen? Tijd om onbezorgd op pad te gaan met de Gratis navigatie update Citroen of DS, op die manier bent u voorzien van de meest recente route-informatie.
Wegen veranderen continu, niet alleen worden er nieuwe wegen aangelegd, maar ook de verkeerssituatie kan veranderen. Zo is het handig om te weten wanneer bepaalde steden de voetgangersgebieden uitbreiden en bepaalde straten niet meer toegankelijk zijn of dat ze alleen nog voor één richting verkeer gebruikt mogen worden. Als uw route wordt gepland op basis van de nieuwste kaartengegevens, verbeterd u de nauwkeurigheid van de aanwijzingen en de geschatte aankomsttijd.

Bovendien bespaard het uw brandstof verbruik omdat u rechtstreeks op de juiste en snelste manier naar uw bestemming gaat en niet verkeerd wordt gestuurd omdat bepaalde wegen zijn veranderd of omgelegd. Voor u als Citroën rijder met geïntegreerd navigatiesysteem hebben wij goed nieuws! Vanaf nu ontvangt u met Citroën Mapcare 5 jaar lang gratis navigatie update Citroen en DS bij een onderhoudsbeurt.

gratis navigatie update citroen

Veranderingen in de regio

Om u een idee te geven van het aantal wijzigingen per navigatie update heeft onze kaartleverancier Here een nauwkeurig overzicht bijgehouden van het aantal wijzigingen in de Benelux gedurende 18 maanden.

Toegevoegd en gewijzigd Benelux 18 maanden:
  • 62.813 kilometer aan wegen
  • 63.199 straatnamen
  • 38.913 verboden te keren
  • 994 rotondes
  • 9.067 eenrichtingsstraat
  • 994 secties van de autosnelwegen
  • 21.075 straatnaamborden
  • 44.790 snelheidslimieten

Wilt u het de veranderingen per land bekijken?

ds navigatie updaten

Citroën Mapcare

Speciaal voor u als Citroën rijder is het Mapcare programma gestart. Hiermee krijgt iedere klant met een CITROËN of DS vanaf bouwjaar 07-2015 5 jaar lang gratis navigatie updates, waarvan 1 gratis in combinatie met een onderhoudsbeurt. Handig, omdat uw auto dan toch al in onze werkplaats staat. Daarnaast kunnen wij in dat jaar een losse update installeren voor het voordelige tarief van € 29,-. Gratis kaart updates zijn alleen van toepassing op originele af-fabriek geïntegreerde navigatiesystemen* in auto’s met bouwjaar vanaf juli 2015.

Maak direct een afspraak en ga up-to-date op pad! Houd er alstublieft rekening mee dat een update installeren zo’n 2 uur in beslag neemt.

gratis navigatie update citroen ds

* M.u.v. Citroën C1 en Citroën Jumper.

Vraag direct uw navigatie kaart update aan