horecabeurs-goes-2019

Horecabeurs Goes 2019

Maandag 18 en dinsdag 19 maart is de 56e editie van Horecabeurs Goes 2019 in de Zeelandhallen. Tijdens deze gratis te bezoeken vakbeurs met 10.000 m2 verdeeld over 2 hallen is het dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme. Citroën Van Beek is als CITROËN dealer met 5 vestigingen in Zuidwest-Nederland dé mobiliteitspartner op Horecabeurs Goes 2019. Op onze Citroën stand informeren onze mensen u vrijblijvend over onze diensten en modellen. In samenwerking met ASH carrosserie laten wij tevens zien dat we voor iedere branche maatwerk kunnen leveren en dus de perfecte bedrijfswagen in ons gamma hebben.

Citroën Gekoeld Vervoer

Tijdens Horecabeurs Goes 2019 zal de Citroën Jumpy koelwagen de show stelen. Deze ruime bedrijfswagen is voorzien van Carrier koelmachine en heeft dankzij het Gruau isolatiepakket een extreem hoge isolatie waarde (K=0,35). Daarnaast is de koelwagen voorzien van 220v aansluiting voor nachtkoeling. Dankzij zijn lage dakopbouw is deze bedrijfswagen ook gemakkelijk te parkeren parkeergarages. Naast de Citroën Jumpy zullen wij ook de splinternieuwe Citroën Berlingo Van tonen, deze nieuwe bedrijfswagen is nog maar net op de markt en nu al bekroond tot ‘Van of the Year’ Lees meer over de Ombouwmogelijkheden Citroën Bedrijfswagens

Citroën Bedrijfswagens

Wij hebben al duizenden bedrijven geholpen met hun zakelijke mobiliteitsoplossingen. Van kleine lokale ondernemers tot grote toonaangevende bedrijven. Maak tijdens Horecabeurs Goes 2019 kennis met Citroën Businesscenter en ons gamma bedrijfswagens.

Bij Van Beek richten wij ons op één doel: uw bedrijfswagen veilig, betrouwbaar en inzetbaar houden. Tegen een zo laag mogelijke kilometerprijs.

Vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment is lease vaak interessanter dan koop. Bij Financial Lease ligt de nadruk op financiering, maar de auto blijft op uw balans staan. Bovendien worden de maandlasten op uw bedrijfssituatie toegespitst omdat u zelf de looptijd kiest (12, 24, 36, 48 of 60 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past. U kunt ook een slottermijn aan Financial Lease toevoegen, uw maandlasten blijven dan extra laag omdat u niet het volledige kredietbedrag hoeft af te lossen. En met Financial Lease op bedrijfswagens profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

Profiteer nu tijdens Contacta op een exclusieve beursaanbieding op de Citroën Berlingo en Jumpy met een hoge korting én 36 maanden Financial Lease met 0% rente.

Dé vakbeurs van Zuidwest Nederland voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme.

Diverse (toe)leveranciers aan de horeca, recreatie en toerisme presenteren de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Bij de beurs worden zo veel mogelijk partijen betrokken met als doel de kwaliteit van de horeca, recreatie en toerisme in Zuidwest- Nederland op hoog niveau te brengen én te houden. De beurs zet niet alleen de regio op de kaart, ook is zij een belangrijk platform om het bedrijfsleven en onderwijs met elkaar te verbinden. Horecabeurs Goes is dé plek om elkaar ontmoeten.

Er is tijdens de beurs volop aandacht voor lokaal geproduceerde ingrediënten en streekproducten. Waarin kwaliteit en authenticiteit voorop staan, gevolgd door service en loyaliteit. Tevens is de online omgeving niet meer weg te denken en ontstaan ook daarin steeds meer kansen en mogelijkheden.

De 56e editie van Horecabeurs Goes beloofd een mooie en positieve editie te worden. Ondernemers in de kwaliteitsrestaurants en -hotels en ondernemers in de recreatieve en toeristische sector hebben steeds meer vertrouwen in de toekomst en  zin om te ondernemen. Creativiteit, gezond verstand en daadkracht vloeiden hieruit voort.

Citroën Van Beek is aanwezig om bezoekers te informeren met betrekking tot mobiliteit. Van Beek is ruim 50 jaar de officiële dealer voor Citroën en DS Automobiles in Zeeland en West-Brabant met vestigingen in Vlissingen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Oudenbosch en Breda.

Bestel gratis kaarten!

Bestel direct je Entreetickets voor Horecabeurs Goes 2019. Per persoon heb je één e-ticket nodig. Hieronder kun je aangeven hoeveel tickets je nodig hebt. Het e-ticket wat je ontvangt is voor beide dagen geldig.

Bestel nu uw e-tickets via onderstaande knop! U kunt maximaal 5 tickets per persoon bestellen.

Citroën Koelwagen
Horecabeurs-goes
Citroën-horecabeurs

Locatie & Route

Zeelandhallen
Da Vinciplein 1
4462 GX Goes

Lees meer over Horecabeurs, de locatie in de Zeelandhallen of de Nieuwe Citroën modellen