Nieuwe Compacte SUV van Citroën nu bij Van Beek

Vanaf 2 november aanstaande staat de showroom van Citroën Van Beek in het teken van de introductie van de Nieuwe Citroën C3 Aircross. ‘Een stoere en frisse verschijning, voorzien van veel veiligheidssystemen en comfortabele voorzieningen, waarmee het een echte Citroën geworden is!’ aldus Edwin van Beek. De Nieuwe Citroën C3 Aircross kent een vanafprijs van €19.690 [incl. BPM/BTW & kosten rijklaarmaken]. De Nieuwe C3 Aircross is beschikbaar met een private lease tarief van €335 per maand [looptijd 48 maanden en 10.000 km/ jaar].

Comfort

De Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 Aircross kenmerkt zich door een puur en optimistisch design waarin ruimte en flexibiliteit overheersen. Daarnaast is deze SUV zoals van een Citroën verwacht mag worden zeer comfortabel met veel ruimte, veel opbergmogelijkheden en comfortabele stoelen, passend in het Citroën Advanced Comfort programma.

Veiligheid

Geavanceerde technologie ontbreekt evenmin dankzij de Citroën ConnectBox [ingebouwde SOS en Assistance functie], draadloos opladen en vele rijhulpsystemen. Het pakket rijhulpsystemen omvat onder andere head-up display, Active Safety Brake, Lane Departure Warning system, Park Assist (file- en vakparkeren) en Citroën Connect Nav.

Volledig te personaliseren

Met maar liefst 90 personaliseringsmogelijkheden voor de carrosserie, 5 interieur-ambiances en 12 rijhulpsystemen kan deze SUV met recht veelzijdig en veilig genoemd worden.

De Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 Aircross is beschikbaar met de 3 bekende uitrustingsniveaus van Citroën: Live, Feel en Shine.

Introductie Event 2 november

Wij nodigen u graag uit om de Nieuwe Citroën C3 Aircross te komen ontdekken.
Datum: donderdag 2 november tussen 09:00 en 20:00 uur

Bevestig uw aanwezigheid alstublieft voor 30 oktober door u aan te melden

introductie Citroën C3 Aircross
citroën-c3-aircross-dashboard1