De nieuwe Citroën Berlingo Bedrijfswagen

Het is tijd voor de Nieuwe Citroën Berlingo Bedrijfswagen, like you, it does it all! Geintroduceerd in 1996 en inmiddels meer dan 1.5 miljoen keer verkocht. De belangrijkste eigenschappen van de Berlingo; modulariteit en royale binnenruimte, zijn nog verder verbeterd in deze derde generatie.

Robuust en Modulair

        De Nieuwe Citroen Berlingo Bedrijfswagen is robuust en volledig in de nieuwe indentiteit van Citroén. Het is een echte alleskunner voorzien van veel nieuwe features voor extra comfort en modulariteit. Inzetbaar voor elke klus en gemaakt voor alle branches komt de Berlingo in 2 afmetingen, M (3,3 m3) en XL (3,9 m3), 4,40m en 4,75m lengte en in 2 uitrustingsniveaus “Worker” en “Driver”. De Berlingo is efficiënt met zijn grote laadvolume, toegankelijke laadruimte en diverse interieur configuraties, Inclusief de Extenso® Cabine of de Crew Cabine, is het de ideale partner voor elke professional.

Berlingo Bedrijfswagen 2018
Berlingo M XL

Twee Lengtes

       De nieuwe Citroën Berlingo Bedrijfsagen is te bestellen in twee maten.

De standaardmaat M blijft compact en wendbaar en is 2 cm langer dan de vorige generatie, 4.40 m met een wielbasis van 2,78 m.

De nieuwe verlengde versie, ofwel de XL, is 35 cm langer en heeft daardoor een lengte van 4,75 m  met een wielbasis van 2,97 m. Hij is veelzijdiger dan ooit met een zee aan ruimte.

 

Nog meer comfort

De nieuwe Citroën Berlingo Bedrijfswagen zet in op zijn sterke punten voor optimaal gemak:

  • De nieuwe Citroën Berlingo Bedrijfswagen wordt gebouwd op het nieuwe EMP2-platform met betere wendbaarheid (elektrische stuurbekrachtiging, kortere draaicirkel), gewichtswinst en ruimte voor de nieuwste rijhulpsystemen
  • Onderscheidend in zijn segment met 20 rijhulpsystemen zoals een head up kleurendisplay, adaptive cruise control, automatische parkeerrem, achteruitrijcamera met Top Rear Vision, Grip Control met Hill Descent Assist Control en Trailer Stability Control
  • 4 connectiviteit-systemen zoals CITROËN Connect Nav en draadloos oplaadsysteem voor smartphones.
  • Citroën Advanced Comfort met afstelling voor een supercomfortabele vering
  • Een ruim aanbod high-performance motoren, waaronder de nieuwe BlueHDi 1.5 en de EAT8 automaat met 8 versnellingen, en de PureTech 1.2 Turbomotor.

De nieuwe Berlingo Bedrijfswagen is eind 2018 in de showroom. Vragen? Neem contact met ons op!

Lees over de nieuwe Citroën Berlingo Van en over de Citroën Berlingo Multispace