Citroën-Private-Lease-Flex

Private Lease Flex

Sinds 1 juli 2017 bieden wij iets nieuws; Citroën Private Lease Flex. Dit is een extra optie in het Private Lease contract en is geldig op alle Citroën en DS modellen.

Wat houdt Private Lease Flex in?

Met Private Lease Flex kunt bij het samenstellen van uw Private Lease contract voor een nieuwe extra optie kiezen. Met deze extra service bent u uiterst flexibel en kunt u uw Private Lease auto kosteloos* vervroegd inleveren zonder het betalen van beëindigingskosten. Raakt u arbeidsongeschikt of gebeurt er iets in uw privésituatie? Met Private Lease Flex houdt u de mogelijkheden open om uw auto in te leveren en uw Private Lease voortijdig te beëindigen.

*Na 12 maanden bent u in de volgende gevallen met Private Lease Flex geen beëindigingskosten verschuldigd:

  1. Echtscheiding
  2. Gedwongen ontslag wat niet de eigen schuld is
  3. 80% of meer arbeidsongeschiktheid
  4. Overlijden
  5. Ontbinding van geregistreerd partnerschap
  6. Emigratie

De kosten van deze optie zijn €20,- per maand (incl. btw). Deze kosten worden meegenomen in de te betalen Private Lease maand termijnen.

Ter introductie van deze nieuwe service profiteert u in de maanden juli en augustus helemaal gratis van Private Lease Flex bij het afsluiten van nieuw Private Lease contract op de Citroën C3.

Leeftijdsgrens Private Lease

Een andere wijziging sinds deze zomer is de leeftijdsgrens Private Lease Citroën en DS. Sinds 1 juli is de maximale leeftijd voor het afsluiten van een Private Lease-contract veranderd. De leeftijdsgrens is verhoogd naar 80 jaar op het moment van aangaan van het contract. Dit betekent dat iedereen vanaf 18 jaar tot maximaal 80 jaar op het moment van afsluiten contract en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs een Private Lease-contract bij ons kan afsluiten.

voordelen prive lease
private lease flex

Lees meer over Private Lease voor CITROËN of DS bij Citroën Van Beek of bereken direct je maandbedrag