Van Beek Beste Citroën dealer

Citroën Van Beek is alweer uitgeroepen tot beste Citroën-dealer van Nederland! Voor de vijfde keer blinken we uit in kwaliteit en klanttevredenheid. Daar zijn we trots op. En tegen onze klanten zeggen we: merci! Want zonder tevreden klanten, zijn we nergens.

 

Van Beek Beste Citroën dealer van Nederland

Op 6 februari 2019 ontvingen we uit handen van Bart Bekker, directeur aftersales Citroën Nederland en Sander de Kroon, aftersales consultant Citroën Nederland, een heerlijke taart omdat Citroën Van Beek Bergen op Zoom opnieuw als beste Citroën-dealer naar voren is gekomen! Uiteraard zijn we zeer trots op deze topprestatie van ons team.

van beek beste citroën dealer
Beste Citroën dealer

Reviews

Omdat uw auto een kostbaar bezit is waarbij u niet over één nacht ijs gaat, is onze rol als Citroën dealer erg belangrijk. Onze importeur doet daarom voortdurend onderzoek naar onze service, de waarde van onze adviezen en de rol van onze medewerkers. Daarnaast is onze organisatie zeer geïnteresseerd in uw wensen en verwachtingen van onze aftersales. Niet voor niets is de slogan van ons merk: “Inspired By You”

De ene dealer scoort hoger dan de andere op gebied van kwaliteit en klanttevredenheid. Om de ervaringen per dealer inzichtelijk te maken voor u als klant bundelt Citroën Nederland alle ervaringen van klanten op Citroën Advisor. Hier staan alle onafhankelijke reviews overzichtelijk gerangschikt per postcodegebied. Uw gefundeerde mening wordt zeer op prijs gesteld.

Lees de reviews van Citroën Van Beek

Van Beek

Wij weten echt álles over uw Citroën. Met ruim 50 jaar ervaring als officieel Citroën dealer kennen wij dit merk en de modellen als geen ander. Wij zijn trots dit internationale automerk te voeren. Citroën is een merk van deze tijd, heeft een uitgebreid modellengamma en sinds 1919 toont zij al lef en creativiteit. Bij Van Beek zijn we open en transparant. We houden ons altijd aan de afspraken die wij vooraf met u maken. Alles draait bij ons om uw tevredenheid. Daar komen wij ’s morgens het bed voor uit. Lees meer over ons bedrijf en onze historie.

Citroën Advisor