testdag-elektrische-voertuigen

Week van de duurzaamheid

de Dag van de Duurzaamheid komt er weer aan en worden er in heel Nederland veel duurzame activiteiten georganiseerd. De gemeente Halderberge organiseert gedurende de week van maandag 9 tot en met donderdag 12 oktober diverse activiteiten, waaronder het zelf testen van elektrische en hybride auto’s.

9 oktober testdag

Elektrische en hybride auto’s zijn steeds vaker op de weg te zien. Het aantal duurzame auto’s neemt alleen maar toe. Op maandag 9 oktober tussen 10.00 uur en 15.00 uur vindt u de 100% elektrische van elektrische auto’s van Citroën in één van de hangars van Breda International Airport. Primeur is hierbij de volledig elektrische Citroën e-Berlingo Multispace; de elektrische MPV met een zee aan ruimte én ruimte voor 5 personen!

Citroën Van Beek

Als Citroën dealer voor de gemeente Halderberge is Citroën Van Beek natuurlijk vergetenwoordigd. Van Beek is ruim 50 jaar de officiële dealer voor Citroën en DS in Zeeland en West-Brabant met vestigingen in Vlissin­gen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Oudenbosch en Breda. Tijdens de testdag zullen wij onze 3 elektrische modellen aan u presenteren.

Locatie & Route

Breda International Airport
Pastoor van Breugelstraat 93
4744 RC Bosschenhoofd