Citroën Occasions

Kies voor betrouwbare Citroën occasions met het Citroën Select garantielabel bij Citroën Dealer Van Beek. Met een ruime voorraad van meer dan 150 voertuigen over vijf vestigingen is er keuze genoeg!

CITROËN SELECT GARANTIE

SELECT XL GARANTIE
24 Maanden garantie op Occasions die maximaal 2 jaar oud zijn en niet meer dan 50.000 km gereden hebben.

SELECT GARANTIE
12 Maanden garantie op Occasions die maximaal 4 jaar oud zijn en niet meer dan 100.000 km gereden hebben

SELECT COMFORT garantie
6 Maanden garantie op Occasions die maximaal 8 jaar oud zijn en niet meer dan 150.000 km gereden hebben.

Bekijk de garantievoorwaarden > 

DE NEGENVOUDIGE ZEKERHEID VAN CITROËN SELECT

1. MyCitroën Services & App

Nog nooit was het zo eenvoudig om een route aan te maken, uw agenda te beheren en u te informeren over het onderhoud van uw Citroën. Met de nieuwe MyCitroën App is dit, en nog veel meer, mogelijk. Bovendien is ook deze service helemaal kosteloos.

MyCitroën is een verzameling services waarvoor elke bestuurder van een nieuwe of gebruikte Citroën zich kosteloos kan aanmelden. De smartphone-app MyCitroën geeft in één oogopslag een overzicht van alle gegevens van uw auto. Denk hierbij aan het instructieboekje, brandstofverbruik en een onderhoudsschema. Met MyCitroën kunt u ook een route plannen of de parkeerplaats van uw auto terugvinden via de navigatiefunctie van uw smartphone. U kunt via de app ook direct contact opnemen  met een medewerker van Citroën Assistance.

Lees de voorwaarden > 

2. GEGARANDEERDE KILOMETERSTAND (NAP)

De tellerstand van een voertuig heeft invloed op de prijs, de onderhoudscondities en de veiligheid van een voertuig. 5% van de gebruikte auto’s in Nederland heeft een opzettelijk teruggedraaide teller.
Als consument wilt u weten of de tellerstand klopt van het voertuig dat u wilt kopen. Door het registreren van tellerstanden op wettelijk voorgeschreven momenten, bestrijdt het RDW in samenwerking met NAP deze teller fraude. Bij alle Citroën Occasions wordt bij binnenkomst de kilometerhistorie gecontroleerd bij de stichting Nationale Autopas (NAP), alleen wanneer de kilometer historie logisch is kan de auto als Citroën select worden aangeboden.

3. 24-uurs PECHHULP

De Nederlandstalige helpdesk van Citroën Assistance is 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u beschikbaar, zowel in Nederland als daarbuiten. Citroën Assistance is voor elke nieuwe Citroën standaard voor 2 jaar inbegrepen. Voor Citroën Select XL wordt de lopende Assistance aangevuld tot 2 jaar. Voor een Citroën Select en Citroën Select Comfort sluit de dealer 12 maanden mobiliteitsgarantie met een Nederlanddekking af. Tegen geringe meerprijs is Europadekking mogelijk. Om aanspraak op Assistance te kunnen maken, dient het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud te zijn uitgevoerd door een erkend reparateur uit het Citroën-netwerk.

Lees de voorwaarden > 

4. 14 DAGEN OF 1.000 KM OMRUILGARANTIE

Wij zijn ervan overtuigd dat u volledig tevreden zult zijn met uw nieuwe Citroën Select personenauto. In het uitzonderlijke geval dat er zich binnen 14 dagen of 1.000 km toch iets mocht voordoen dat wij technisch niet kunnen oplossen, kunt u de auto omruilen voor een andere beschikbare auto.

5. KWALITEITSCONTROLE OP 100 PUNTEN

De Citroën Occasions die Van Beek aanbiedt met het label Citroën Select zijn streng beoordeeld op 100 controlepunten.

Voor de kwalificatie als Citroën Select auto, worden de volgende zaken beoordeeld: dynamische elementen, motor, versnellingsbak, uitlaat, carrosserie, aandrijflijn, interieur, elektrische systemen.

6. CONFORM ONDERHOUDSVOORSCHRIFT AFGElEVERD

Bij verkoop heeft iedere Citroën Select auto onderhoud gehad volgens de door de fabrikant gestelde normen. Natuurlijk zullen aan slijtage onderhevige zaken zoals banden, remmen, bougies, accu van tijd tot tijd vervangen moeten worden. Deze normale slijtage valt niet onder de Citroën Select garanties. Alle slijtagegevoelige onderdelen zijn in overeenstemming met de leeftijd en de kilometrage van de auto. Indien gedurende de eerste 10.000 km, gereden binnen de eerste 12 maanden na aflevering van de auto, slijtagegevoelige onderdelen vervangen moeten worden, dan garandeert de Citroën Select garantie dat deze kosten voor rekening van het leverende Verkoop- en Servicepunt komen. Een extra zekerheid die wij u bieden naast de toch al uitgebreide garantie.

7. APK-gekeurd

Alle Citroën Occasions met Select die toe zijn aan een APK , worden voorzien van een Algemeen Periodieke Keuring, die minimaal 1 jaar geldig is. Echte kwaliteit ervaart u natuurlijk pas tijdens het rijden. Daarom staan alle Citroën Occasions gereed voor een uitgebreide proefrit. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen. Wij zullen u graag laten rijden in de occasion van uw keuze.

8. VERVANGEND VERVOER

Mocht er zich, ondanks onze uitgebreide zorg, toch onverwacht een probleem aan uw Citroën Select auto voordoen, dan kunt u een beroep doen op Citroën Assistance. Zij helpen u 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Indien nodig kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Mocht u te ver van uw eindbestemming verwijderd zijn dan kan zelfs gedurende de reparatieperiode een tegemoetkoming in de kosten voor een hotelovernachting worden verstrekt.

Lees de voorwaarden > 

9. NIEUWSTE SOFTWARE + NAVIGATIEKAART

Een gebruikte auto kopen bij het Citroën Van Beek biedt u enkele voordelen:

  • Als Citroën servicepunt beschikken we over competent en goed getraind personeel.
  • Onze werkplaatsen zijn voorzien van gereedschappen en software die getest en gehomologeerd zijn door de fabrikant.
  • Als Citroën Erkend reparateur passen we de reparatiemethodes van de fabrikant toe, hieronder inbegrepen de complete diagnose van de elektrische en elektronische systemen van uw auto.

De afleveringsbeurt bevat automatisch een elektronische diagnose waarmee de werking van de elektronica in uw auto getest wordt. Tevens is de elektronica in uw auto up to date dankzij de meest recente softwareversie. Hier profiteert u ten volle van, omdat uw auto altijd optimaal functioneert.

Kaartupdate

Alle Citroën-modellen met originele af-fabriek geïntegreerde navigatiesystemen met bouwjaar vanaf juli 2015 (muv C1 & Jumper) zullen voor aflevering worden voorzien van de nieuwste kaartgegevens. Hierdoor kan optimaal worden geprofiteerd van de functies van de GPS, zoals: Optimale routes die worden berekend met gebruik van de nieuwste wegen en doorgevoerde correcties, de best mogelijke dekking van de Info Traffic Service en signaleren van actuele bezienswaardigheden op uw route .

Citroën Occasions met een Connect Nav-systeem met TomTom-kaartsoftware heeft recht op Lifetime kaartupdates, maximaal 4 updates per jaar (indien beschikbaar). Deze navigatiekaart updates zijn gratis bij een onderhoudsbeurt uitgevoerd door uw Citroën Servicepunt.

182 voertuigen

Voertuigoverzicht