Citroen Instructieboekje

Leer uw Citroën beter kennen met het Citroën instructieboekje.
De duidelijke Citroën handleiding is altijd digitaal voor u beschikbaar, handig als u even snel iets na wilt kijken. Maar ook ideaal als u geen instructieboekje meer heeft van uw Citroën of het boekje graag in een andere taal zou willen inzien.
citroen instructieboekje

Citroën Handleiding

Het Citroen instructieboekje is een onmisbaar naslagwerk over uw Citroën. U kunt hierin alles vinden over de bedieningsfuncties, rijgedrag en de veiligheidssystemen van uw auto. Daarnaast vindt u er ook praktische informatie zoals de instellingen en technische specificaties. Vanzelfsprekend staat ook de functie van controle- en waarschuwingslampjes duidelijk omschreven.

Hulp onderweg

De Citroën gebruikershandleiding helpt u letterlijk weer op weg met praktische zaken zoals:

  • Hoe verwissel ik een lampje?
  • Waar vul ik de motorolie bij?
  • Hoe zet ik een route in het navigatiesysteem?

Kortom, het is dus belangrijk om het instructieboekje goed door te nemen om uw CITROËN door en door te leren kennen.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig om de gebruikershandleiding / wagendocumentatie van uw Citroën (voor modellen geproduceerd vanaf 2007) digitaal op te zoeken.

  1. U volgt onderstaande link naar het Citroën service platform.
  2. Selecteer in de hoek van uw venster de gewenste taal.
  3. Klik op het gewenste model
  4. Selecteer het juiste bouwjaar van het betreffende model
  5. Bekijk het instructieboekje in uw browser of download deze in PDF

Naast uw instructieboekje is vaak ook een verkorte handleiding beschikbaar waarmee u snel de belangrijkste functies van uw Citroën kunt opzoeken. U kunt de handleiding in meerdere talen bekijken en downloaden.
Heeft u na het lezen nog vragen over uw auto? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Liever een origineel gedrukt instructieboekje? Deze kunnen wij voor u bestellen, neem contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de kosten.

Scan MyCitroën

Heeft u geen zin in dikke instructieboekjes? Probeer dan Scan MyCitroën, een simpele en intuïtieve gratis app waarmee u een onderdeel van uw Citroën kunt scannen om het desbetreffende gedeelte uit het instructieboekje van uw Citroën te raadplegen.

scan-my-citroën

Citroën Apps

Citroën heeft praktische en leuke smartphone-apps voor uw Android smartphone, iPhone en iPad. Die komen altijd van pas, in de auto of ergens anders. De Citroën apps zijn gratis te downloaden in de iTunes App Store en Google Play.

citroen-apps