MyCitroën Card

Met ingang van 1 april 2019 is de MyCitroën Card komen te vervallen. Bent u nog in het bezit van een MyCitroën Card via Citroën Van Beek waarvan de geldigheidsdatum nog niet verlopen is, dan blijven de voorwaarden van deze pas uiteraard nog geldig tot de afloopdatum van uw MyCitroën Card.

Vanaf nu profiteert u bij Citroën van een nieuwe service: “Assistance bij onderhoud”. Waarbij u één jaar gratis Citroën Assistance Pechhulp krijgt i.c.m. jaarlijks onderhoud bij uw Citroën Erkend Reparateur

Citroën Pechhulp

Bij Citroën Van Beek bent u er zeker van dat uw Citroen in de beste handen is voor onderhoud en reparatie. Toch kan het gebeuren dat u onderweg een lekke band krijgt of de auto een mankement vertoont. Uiteraard kunt u voor deze situaties pechhulp afsluiten via derden zoals Wegenwacht van ANWB of RouteMobiel, maar er zijn toch belangrijke redenen om voor uw Citroën Erkend reparateur te kiezen omdat u dan profiteert van Gratis Assistance Bij Onderhoud.

Met de service “Assistance bij Onderhoud” heeft u standaard: Gratis Citroën Assistance pechhulp-NL-basisservice in heel Nederland, inclusief uw eigen woonplaats. Deze dekking is gebaseerd op kenteken (u hoeft dus geen apart partner-abonnement af te sluiten bij meerdere bestuurders). Verder is onze Nederlandstalige alarmcentrale 24/7 te bereiken, via één telefoonnummer bij pech, waar u ook bent!