MyCitroen Card

De MyCitroen Card is er voor iedereen die een Citroën in onderhoud heeft bij de Citroën Erkend Reparateur, m.u.v rijders met een auto op naam van een bedrijf of leasemaatschappij. De MyCITROËN CARD is zeer gunstig geprijsd, voor slechts € 49 profiteert u van:
Hulp bij pech in Nederland met Citroën Assistance, 24/7, 365 dagen per jaar*.

 • APK-controle
 • Bijvullen van vloeistoffen (motorolie, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof)
 • Lentecheck
 • Herfstcheck
 • Bandenreparatie
 • Lampjes vervangen **
 • Voorruitreparatie (ster)
 • 10% korting op originele Citroën-accessoires

Voor slechts € 49 per jaar! U heeft ’m er zo weer uit. Vraag hem direct aan!

** Uitgezonderd xenon-, neon-, led-, dag- en interieurverlichting.

mycitroen card
Voor maar € 15 extra profiteert u van UITGEBREIDE PECHHULP IN HEEL EUROPA!

Citroen Pechhulp

Bij Citroën Van Beek bent u er zeker van dat uw Citroen in de beste handen is voor onderhoud en reparatie. Toch kan het gebeuren dat u een lekke band krijgt of de auto een mankement vertoont. Uiteraard kunt u voor deze situaties pechhulp afsluiten via de Wegenwacht of RouteMobiel, maar er zijn toch belangrijke redenen om als Citroën rijder voor de MyCitroen Card te kiezen.

Met de MyCitroen Card heeft u standaard: Gratis Citroën Assistance pechhulp-service in uw woonplaats, Dekking op kenteken (u hoeft dus geen apart partner-abonnement af te sluiten), Nederlandstalige alarmcentrale die 24/7 te bereiken is in heel Europa, Geen automatische verlenging, één telefoonnummer bij pech, waar u ook bent!

Is de MyCitroen Card echt zo voordelig?

Ja, u krijgt een Citroën Assistance Pechhulp Nederland voor slechts € 49,- en Citroën Assistance Plus met uitgebreidere service en pechhulp in Europa service voor slechts € 64,-

Hier vind u onze polisvoorwaarden

 

Voor wie is de MyCitroen Card?

De MyCitroen Card is voor de particuliere rijder verkrijgbaar als u uw Citroën laat onderhouden door de Citroen-dealer. Wij onderhouden uw auto volgens de voorschriften van de fabrikant en met behoud van de fabrieksgarantie. De MyCitroën Pechhulp is geldig in heel Nederland en betaald u 15 euro meer, dan is de MyCitroen Card geldig in heel Europa. U bent dan dus ook verzekerd van pechhulp in het buitenland.

MYCITROËN CARD AANVRAGEN

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

Algemene voorwaarden van de MyCITROËN CARD Citroën Assistance Basis

Algemene voorwaarden van de MyCITROËN CARD Citroën Assistance Plus