Gratis Citroen Navigatie Update

Heeft u een origineel geïntegreerd navigatiesysteem in uw Citroën? Profiteer dan van Citroën Mapcare bij Citroën Van Beek.
Ligt de eerste registratie datum na 1 juli 2015? Dan kunt u gratis 5 jaar lang gebruik maken van deze kaartupdates.

Tijd voor een Citroen navigatie update van de kaarten in uw navigatiesysteem? Het wegennet verandert continu, niet alleen worden er nieuwe wegen aangelegd, maar ook de verkeerssituatie kan veranderen. Zo is het handig om te weten wanneer bepaalde steden de voetgangersgebieden uitbreiden en bepaalde straten niet meer toegankelijk zijn of dat ze alleen nog voor één richting verkeer gebruikt mogen worden. Citroën biedt daarom updates aan voor al haar navigatiesystemen.

Als uw een route plant op basis van de meest recente kaartgegevens, verbeterd u de nauwkeurigheid van de aanwijzingen en de geschatte aankomsttijd. Ook spaart u uw brandstof verbruik omdat u rechtstreeks via de juiste en snelste route naar uw bestemming gaat en niet verkeerd wordt gestuurd omdat bepaalde wegen zijn veranderd of omgelegd.

Voor u als Citroënrijder met geïntegreerd navigatiesysteem bieden wij bij Van Beek het Citroën Mapcare programma aan!
Met Citroën Mapcare ontvangt u 5 jaar lang een Gratis Navigatie Update Citroen en DS in combinatie met een onderhoudsbeurt.

Is een update zinvol?

Iedere Citroën kaartupdate bevat nieuwe wegen, omleidingen, knooppunten en afritten plus miljoenen andere wijzigingen. Onze kaartleverancier heeft het aantal wijzigingen in de Benelux van de afgelopen 18 maanden nauwkeurig in kaart gebracht.

Toegevoegd en gewijzigd Benelux 18 maanden:
 • 58.625 kilometer aan wegen
 • 109.823 straatnamen
 • 39.506 verboden te keren
 • 2.656 rotondes
 • 10.503 eenrichtingsstraat
 • 1.053 secties van de autosnelwegen
 • 38.684 straatnaamborden
 • 47.205 snelheidslimieten

Bekijk per land wat er is gewijzigd in de kaartgegevens in de afgelopen 18 maanden.

Citroën Mapcare

Met het Citroën Mapcare programma heeft iedere klant met een CITROËN of DS vanaf bouwjaar 1 juli 2015 5 jaar lang recht op één gratis* navigatie update per jaar in combinatie met een onderhoudsbeurt. Handig, omdat uw auto dan toch al in onze werkplaats staat. Daarnaast kunnen wij in dat jaar een tweede losse update aanbieden voor het voordelige tarief van 29 euro inclusief btw.

Maak direct een afspraak en ga up-to-date op pad! Houd er alstublieft rekening mee dat een update installeren zo’n 2 uur in beslag neemt.

Citroen navigatie update

Overige Modellen

Is uw Citroen van voor juli 2015 en wilt u uw Citroen Navigatie updaten? Neem contact met ons, wij kunnen u vrijblijvend informeren over de meest recente kaartversie en prijzen van de update.

Handleiding navigatiesysteem

Wilt u nog meer uit uw navigatiesysteem halen of zoekt u instructies voor bepaalde functionaliteiten? Van alle geïntegreerde Citroën navigatiesystemen is er een handleiding beschikbaar. De gebruiksaanwijzing van uw Citroën navigatiesysteem kunt u downloaden op de servicepagina. Selecteer eerst in de hoek van het venster uw taal en klik vervolgens op het juiste model en selecteer het bouwjaar van uw auto. U kunt vervolgens de handleiding direct bekijken of  als PDF downloaden.

*Gratis Citroen Navigatie update is alleen van toepassing op originele af-fabriek gemonteerde navigatiesystemen in Citroën modellen met bouwjaar vanaf juli 2015. Uitgezonderd van gratis updates zijn modeltype C1 & Jumper. 

Navigatieupdate aanvragen

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.