Citroën Onderhoud

Vakkundig Citroën onderhoud volgens fabrieksvoorschriften.

Uw Citroën regelmatig laten onderhouden door Van Beek voorkomt de kans op dure reparaties. Op al onze werkzaamheden en op de originele Citroën onderdelen die wij vervangen, ontvangt u 12 maanden garantie.

Ontdek onderstaand de services van onze werkplaats voor uw auto.

Onderhoudsprijzen Citroën

Onderhoudsprijzen

Vaste tarieven voor klein en groot onderhoud. Met de Citroën onderhoudspakketprijzen weet u altijd vooraf waar u aan toe bent.

Citroën-economy-service

Economy Service

Is uw Citroën ouder dan 5 jaar? Speciaal hiervoor is de Basisbeurt Economy Serice ontwikkeld. Hiermee bieden wij een alternatieve kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

citroën-apk

APK-keuring

De beste APK-Keuring voor uw Citroën, altijd all-in voor slechts 29 euro. Met de MyCitroën card  is de APK bij Van Beek zelfs helemaal gratis.

citroën-airco-service

Airco service

De koelcapaciteit van de airco van uw auto neemt jaarlijks af. Daarom adviseren wij de airconditioning van uw Citroën regelmatig te onderhouden en bij te vullen.

Citroen-autoruitschade

Autoruitschade

Voor autoruitschade ben je bij Citroën dealer Van Beek aan het juiste adres. Zowel bij reparatie als bij vervangen regelen wij de afhandeling met uw verzekering.

Citroën Autobanden

Autobanden

Voor optimale grip zijn goede banden ontzettend belangrijk. Van Beek heeft met Citroën Bandenservice autobanden voor elk type weersomstandigheden en u heeft keuze uit verschillende maten en merken.