CITROËN ECONOMY SERVICE

Een voordelig alternatief voor de meeste Citroën modellen ouder dan vijf jaar

Speciaal voor klanten met een Citroën van 5 jaar of ouder hebben is er de Basisbeurt Economy ontwikkeld. Met deze Citroën Economy Service bieden wij u een alternatieve kwaliteit voor een vriendelijke prijs. U kunt nu kiezen op basis van uw budget, rijstijl en kilometrage tussen originele of Citroën Economy onderdelen voor aanvullende werkzaamheden.

Eurorepar Economy onderdelen bieden een volledig assortiment slijtage- en onderhoudsdelen. Al deze onderdelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Daarom krijgt u ook op deze onderdelen 12 maanden garantie. (zowel op het onderdeel als de arbeid).

Gemiddeld 20-30% goedkoper

De prijs van de Citroën Economy Eurorepar onderdelen ligt gemiddeld zo’n 20-30% onder de prijs van originele onderdelen. Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen: “Economy onderdelen bieden optimale kwaliteit tegen een vriendelijke prijs!”

Maak direct online een werkplaatafspraak of neem contact met ons op en informeer of we ook voor uw Citroën Economy onderdelen beschikbaar hebben.

Maak nu een afspraak voor Economy Service

Citroën Economy Service
Citroën Eurorepar