Citroën Ruitschade

Citroën Ruitschade

Voor ruitschade ga je naar de Citroën dealer.

De autoruiten van uw Citroën zijn een belangrijk onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Bij een beschadiging zoals een barst of een sterretje in uw voorruit, buitenspiegels, buitenspiegels, zijruiten, achterruit of het panoramadak kunt u vertrouwen op de expertise van Citroën-dealer Van Beek. De Citroën Ruitschade monteurs in onze werkplaats beoordelen eerst of de schade aan de ruit nog gerepareerd kan worden. Reparatie van de ruit heeft uiteraard de voorkeur boven het vervangen van een ruit.

De reparatie van de autoruit is in veel gevallen kosteloos via uw verzekering.

Is de schade niet meer te herstellen dan moet de autoruit worden vervangen. Plan direct een afspraak in bij uw dichtstbijzijnde Van Beek vestiging.

Goed om te weten:
Het repareren van ruitschade wordt in veel gevallen door de verzekering vergoed. Wij regelen de afhandeling hiervan met uw verzekeringmaatschappij.

Tip: Voorkom een APK-herkeuring
Laat onze monteurs vóór de APK keuring uw ruit beoordelen en voorkom zo een eventuele herkeuring. Een scheur of een barst met uitlopers in uw voorruit kan volgens de APK voorschriften een reden zijn om de auto af te keuren.

Laat direct uw ruit repareren!

Daarom Citroën Ruitschade

  • Reparatie van de ruit is meestal gratis*
  • Snel en voordelige vervanging of reparatie
  • Uitsluitend originele Citroën onderdelen
  • Vervanging met originele lijmsoorten en volgens fabrieksvoorschriften
  • Behoud van fabrieksgarantie
  • Afwikkeling met uw verzekeraar
  • Vervangend vervoer tijdens reparatie of vervanging
  • Je kunt weer veilig op pad!

Lees meer over..

Citroën Autobanden

Autobanden

Voor optimale grip zijn goede banden ontzettend belangrijk. Van Beek heeft autobanden voor elk type weersomstandigheden en u heeft keuze uit verschillende maten en merken.

Citroen-schade

Autoschade

Aanrijding gehad of beschadiging op uw Citroën? Erg vervelend. Laat uw auto vakkundig herstellen door de specialisten van Van Beek Autoschade en ga snel weer op pad.

citroën-airco-service

Airco service

De koelcapaciteit van de airco van uw auto neemt jaarlijks af. Daarom adviseren wij de airconditioning van uw Citroën regelmatig te onderhouden en bij te vullen.