Citroen Instructieboekje

Download uw instructieboekje

Citroen Instructieboekje: Het Citroen instructieboekje is een onmisbaar naslagwerk over uw Citroën of DS. U kunt hierin alles vinden over de bedieningsfuncties, rijgedrag en de veiligheidssystemen van uw auto. Maar u vindt er ook praktische informatie zoals de instellingen en technische specificaties van uw Citroen en de functie van controle- en waarschuwingslampjes.

Tenslotte helpt de gebruikershandleiding u op op weg met praktische zaken zoals: Hoe verwissel je een lampje? Waar vul je motorolie bij? En hoe zet ik een route in het navigatiesysteem? Om je CITROËN door en door te leren kennen, is het instructieboekje dé manier.

Bent u de gebruikershandleiding van uw CITROËN kwijt of wilt u het instructieboekje online inzien?

De instructieboekjes van alle Citroën- en DS modellen vanaf bouwjaar 2007 staan online. Via onderstaande button komt u op de speciale pagina waar u de boekjes kunt bekijken of kunt downloaden in PDF formaat. Heeft u na het lezen nog vragen over uw auto? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Op de servicepagina moet u eerst uw taal selecteren rechtsboven op de pagina, vervolgens kunt u het juiste model selecteren en het instructieboekje bekijken of downloaden

citroen instructieboekje

Kies eerst uw taal