Gratis Citroen Navigatie Updaten

Citroen Navigatie Updaten. Wegen veranderen continu, niet alleen worden er nieuwe wegen aangelegd, maar ook de verkeerssituatie kan veranderen. Zo is het handig om te weten wanneer bepaalde steden de voetgangersgebieden uitbreiden en bepaalde straten niet meer toegankelijk zijn of dat ze alleen nog voor één richting verkeer gebruikt mogen worden. Als uw route wordt gepland op basis van de nieuwste kaartengegevens, verbeterd u de nauwkeurigheid van de aanwijzingen en de geschatte aankomsttijd. Daarnaast bespaard het uw brandstof verbruik omdat u rechtstreeks op de juiste en snelste manier naar uw bestemming gaat en niet verkeerd wordt gestuurd omdat bepaalde wegen zijn veranderd of omgelegd. Voor u als Citroën rijder met geïntegreerd navigatiesysteem hebben wij goed nieuws! Vanaf nu ontvangt u met Citroën Mapcare 5 jaar lang gratis navigatie update Citroen en DS bij een onderhoudsbeurt.

Hoe zinvol is een update?

Om u een idee te geven van het aantal wijzigingen per navigatie update heeft onze kaartleverancier een nauwkeurig overzicht bijgehouden van het aantal wijzigingen in de Benelux gedurende 18 maanden.

Gedurende 18 maanden is toegevoegd en gewijzigd in de Benelux:

– 44.060 km aan wegen
– 42.283 straatnamen
– 5.682 verboden te keren
– 887 rotondes
– 2.630 eenrichtingsstraat
– 105 secties van de autosnelwegen
– 2.425 straatnaamborden
– 136.116 snelheidslimieten

Wilt u per land kijken hoeveel veranderingen er zijn? Kijk hier eens.

Citroën Mapcare

Sinds 1 juli 2016 is het Citroën Mapcare programma gestart. Hiermee heeft iedere klant met een CITROËN of DS vanaf bouwjaar 1 juli 2015 5 jaar lang recht op één gratis navigatie update per jaar in combinatie met een onderhoudsbeurt. Handig, omdat uw auto dan toch al in onze werkplaats staat. Daarnaast kunnen wij in dat jaar een tweede losse update aanbieden voor een voordelig tarief van € 29,-. Gratis kaart updates zijn alleen van toepassing op originele af-fabriek geïntegreerde navigatiesystemen in auto’s met bouwjaar vanaf juli 2015.

Overige Modellen

Is uw Citroen van voor juli 2015 en wilt u uw Citroen Navigatie updaten? Neem contact met ons, wij kunnen u vrijblijvend informeren over de meest recente kaartversie en kosten van de update.

Meer te weten komen over de werking van uw Navigatiesysteem? Download uw instructieboekje

citroen navigatie updaten

Navigatieupdate aanvragen