CITROEN ONDERHOUD MET ECONOMY ONDERDELEN

Een voordelig alternatief voor de meeste Citroëns ouder dan vijf jaar

Deze onderdelen zijn ontwikkeld voor Citroen onderhoud aan modellen ouder dan vijf jaar. Ze zijn afgestemd op het veranderende gebruik van de iets oudere auto. Economy onderdelen bieden een volledig assortiment slijtage- en onderhoudsdelen. Al deze onderdelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Daarom krijgt u ook op deze onderdelen een jaar garantie.

Gemiddeld 20-30% goedkoper

De prijs van de Economy onderdelen ligt gemiddeld zo’n 20-30% onder de prijs van originele onderdelen. Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen: “Economy onderdelen bieden optimale kwaliteit tegen een vriendelijke prijs!”

Kijk via de Citroen Onderhoudscalculator of we ook voor uw Citroën Economy onderdelen beschikbaar hebben of neem vrijblijvend contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.

citroen onderhoud

APK BIJ DE CITROËN ERKEND REPARATEUR

Onze vakmensen kennen uw auto immers als geen ander

Een goede conditie van uw auto is belangrijk. Voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Daarom wordt uw auto bij de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring) uitvoerig gecontroleerd. Dan wordt ook bekeken of uw auto geen onnodige uitstoot produceert.
Voor de APK-controle van uw Citroën voor slechts € 29,- is uw Citroën-dealer Van Beek het beste adres. Bij ons werken officiële APK-keurmeesters die uw auto bovendien als geen ander kennen. En mocht er onverhoopt iets aan uw auto mankeren, dan ontvangt u vooraf een heldere prijsopgave. Uw Citroën is in goede handen en u weet altijd waar u aan toe bent.
Goed om te weten: Wanneer u in het bezit bent van een MyCitroen Card is de APK-controle bij de Citroën Van Beek helemaal gratis.

De eerste APK van uw nieuwe auto dient ALTIJD te worden uitgevoerd voordat de auto drie (diesel) of vier (benzine) jaar oud wordt (zie de datum eerste toelating op het kentekenbewijs van uw auto).
Vervolgens moet uw auto elk jaar (diesel) of elke twee jaar (benzine, tot een bepaalde limiet) APK gekeurd worden.

citroen apk

CITROËN BANDENSERVICE

Altijd de juiste banden voor uw Citroën

Met de Citroën Banden service profiteert u van deskundige montage, controle en opslag van uw zomer- of winterbanden. Bij elke bandenwissel controleert de Citroën-dealer uw banden nauwkeurig. Ook checkt hij of het bandenprofiel nog voldoet. Tegen een kleine vergoeding kunt u uw banden ook laten opslaan, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op de specifieke weersomstandigheden. Winterbanden hebben namelijk een ander profiel dan zomerbanden. Bovendien is de samenstelling van het rubber anders. Dit heeft gevolgen op de remweg, de rolweerstand en het rolgeluid. Met de juiste banden onder uw auto kunt u optimaal genieten van de uitstekende wegligging én de veiligheid van uw Citroën. Maak daarom gebruik van de Citroën Bandenservice.

citroen winterbanden

Winterbanden

Gegarandeerd nergens goedkoper: bij Citroën betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor een set van 4 Michelin- of Continental-winterbanden-mét- velgcombinaties. Toch elders goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug. Zo bent u bij ons altijd het voordeligst uit. Voor prijzen klikt u hier.

citroen zomerbanden

Zomerbanden

Bij hogere temperaturen besparen zomerbanden geld. Wie tijdens de zomer doorrijdt op winterbanden kan tot 20% hogere slijtage ondervinden en verbruikt tot 5% meer brandstof.

CITROËN ONDERHOUDSCALCULATOR

Citroen Onderhoudscalculator: Vooraf weten wat u achteraf betaald voor Citroen onderhoud, dat kunt u eenvoudig checken met de Citroën Onderhoudscalculator.

Bij een afspraak bij één van onze bedrijven kunt u kiezen voor een onderhoudspakket of voor werkzaamheden aan de belangrijkste onderdelen van uw Citroën. Via de onderhoudscalculator krijgt u eenvoudig informatie over elk pakket en kunt u de kosten berekenen met het arbeidsloon inbegrepen.

Zo checkt u eenvoudig zelf de onderhoudskosten

1. Kies onderstaand uw (dichtstbijzijnde) vestiging

2. Vul uw kenteken + en kilometerstand in

3. Kies de werkzaamheden

4. Plan direct uw afspraak bij onze werkplaats van de betreffende vestiging.

citroen onderhoudscalculator