ECONOMY ONDERDELEN, GOEDGEKEURD DOOR CITROËN

Een voordelig alternatief voor de meeste Citroëns ouder dan vijf jaar

Deze onderdelen zijn ontwikkeld voor specifieke Citroëns ouder dan vijf jaar. Ze zijn afgestemd op het veranderende gebruik van de iets oudere auto. Economy onderdelen bieden een volledig assortiment slijtage- en onderhoudsdelen. Al deze onderdelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Daarom krijgt u ook op deze onderdelen een jaar garantie.

Gemiddeld 15% goedkoper

De prijs van de Economy onderdelen ligt gemiddeld zo’n 15% onder de prijs van originele onderdelen. Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen: “Economy onderdelen bieden optimale kwaliteit tegen een vriendelijke prijs!”

Kijk via de knop werkplaatafspraak of we ook voor uw Citroen Economy onderdelen beschikbaar hebben.

APK BIJ DE CITROËN ERKEND REPARATEUR

Onze vakmensen kennen uw auto immers als geen ander

Een goede conditie van uw auto is belangrijk. Voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Daarom wordt uw auto bij de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring) uitvoerig gecontroleerd. Dan wordt ook bekeken of uw auto geen onnodige uitstoot produceert.
Voor de APK-controle van uw Citroën voor slechts € 29,- is de Citroën-dealer of de Citroën Erkend Reparateur het beste adres. . Daar werken officiële APK-keurmeesters die uw auto bovendien als geen ander kennen. En mocht er onverhoopt iets aan uw auto mankeren, dan ontvangt u vooraf een heldere prijsopgave. Uw Citroën is in goede handen en u weet altijd waar u aan toe bent.
Goed om te weten: Wanneer u in het bezit bent van een MyCITROËN CARD is de APK-controle bij de Citroën-dealer of de Citroën Erkend Reparateur gratis.

De eerste APK van uw nieuwe auto dient ALTIJD te worden uitgevoerd voordat de auto drie (diesel) of vier (benzine) jaar oud wordt (zie de datum eerste toelating op het kentekenbewijs van uw auto).
Vervolgens moet uw auto elk jaar (diesel) of elke twee jaar (benzine, tot een bepaalde limiet) APK gekeurd worden.

CITROËN BANDENSERVICE

Altijd de juiste banden voor uw Citroën

Met de Citroën Bandenservice profiteert u van deskundige montage, controle en opslag van uw zomer- of winterbanden. Bij elke bandenwissel controleert de Citroën-dealer uw banden nauwkeurig. Ook checkt hij of het bandenprofiel nog voldoet. Tegen een kleine vergoeding kunt u uw banden ook laten opslaan, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op de specifieke weersomstandigheden. Winterbanden hebben namelijk een ander profiel dan zomerbanden. Bovendien is de samenstelling van het rubber anders. Dit heeft gevolgen op de remweg, de rolweerstand en het rolgeluid. Met de juiste banden onder uw auto kunt u optimaal genieten van de uitstekende wegligging én de veiligheid van uw Citroën. Maak daarom gebruik van de Citroën Bandenservice.

Winterbanden

Gegarandeerd nergens goedkoper: bij Citroën betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor een set van 4 Michelin- of Continental-winterbanden-mét- velgcombinaties. Toch elders goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug. Zo bent u bij ons altijd het voordeligst uit. Voor prijzen klikt u hier.

Zomerbanden

Bij hogere temperaturen besparen zomerbanden geld. Wie tijdens de zomer doorrijdt op winterbanden kan tot 20% hogere slijtage ondervinden en verbruikt tot 5% meer brandstof.

CITROËN ONDERHOUDSCALCULATOR