CITROËN ONDERHOUDSPAKETTEN

Kies voor de zekerheid van de Citroën dealer

Met de onderhoudspakketten van Citroën weet u zeker dat u het beste onderhoud krijgt voor uw auto. Wij kennen uw auto immers als geen ander! Bovendien komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Voor een groot aantal werkzaamheden hanteert Van Beek als Citroën Erkend Reparateur namelijk vaste prijzen*. Ook ontvangt u vooraf altijd een heldere prijsopgave.

Citroën Economy Service

Speciaal voor klanten met een Citroën van 5 jaar of ouder hebben wij de Basisbeurt Economy. Hiermee bieden wij u een alternatieve kwaliteit voor een vriendelijke prijs. U kunt nu kiezen op basis van uw budget, rijstijl en kilometrage tussen originele of Economy onderdelen voor aanvullende werkzaamheden. Lees meer over de Citroën Eurorepar Economy Serice

Kijk via de Citroen Onderhoudscalculator of we ook voor uw Citroën Economy onderdelen beschikbaar hebben of neem vrijblijvend contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.

citroen onderhoud

APK BIJ DE CITROËN ERKEND REPARATEUR

Onze vakmensen kennen uw auto immers als geen ander

Het is belangrijk dat uw Citroën in goede conditie is. Voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Daarom voeren wij een uitvoerige controle uit aan uw auto bij de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring). Tevens wordt dan ook bekeken of uw auto geen onnodige uitstoot produceert. Zo voldoet uw auto ook aan de milieunormen.

Citroën Van Beek is als Citroën Erkend Reparateur voor de APK-keuring van uw Citroën het beste adres. Wij werken voor een vaste prijs van slechts € 29,-*. Bij ons werken officiële APK-keurmeesters die uw auto bovendien als geen ander kennen. En mocht er onverhoopt iets aan uw auto mankeren, dan ontvangt u vooraf een heldere prijsopgave. Uw Citroën is in goede handen en u weet altijd waar u aan toe bent.

*Goed om te weten: Wanneer u in het bezit bent van een MyCITROËN CARD is de APK-controle bij Citroën Van Beek zelfs gratis.

Weten wanneer u verplicht bent om uw auto APK te laten keuren? Kijk hier

apk ctiroën

CITROËN BANDENSERVICE

Altijd de juiste banden voor uw Citroën

Met de Citroën Banden service profiteert u van deskundige montage, controle en opslag van uw zomer- of winterbanden. Bij elke bandenwissel controleert de Citroën-dealer uw banden nauwkeurig. Ook checkt hij of het bandenprofiel nog voldoet. Tegen een kleine vergoeding kunt u uw banden ook laten opslaan, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op de specifieke weersomstandigheden. Winterbanden hebben namelijk een ander profiel dan zomerbanden. Bovendien is de samenstelling van het rubber anders. Dit heeft gevolgen op de remweg, de rolweerstand en het rolgeluid. Met de juiste banden onder uw auto kunt u optimaal genieten van de uitstekende wegligging én de veiligheid van uw Citroën. Maak daarom gebruik van de Citroën Bandenservice.

citroen winterbanden

Winterbanden

Gegarandeerd nergens goedkoper: bij Citroën betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor een set van 4 Michelin- of Continental-winterbanden-mét- velgcombinaties. Toch elders goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug. Zo bent u bij ons altijd het voordeligst uit. Voor prijzen klikt u hier.

citroen zomerbanden

Zomerbanden

Bij hogere temperaturen besparen zomerbanden geld. Wie tijdens de zomer doorrijdt op winterbanden kan tot 20% hogere slijtage ondervinden en verbruikt tot 5% meer brandstof.

CITROËN ONDERHOUDSCALCULATOR

Citroen Onderhoudscalculator: Vooraf weten wat u achteraf betaald voor Citroen onderhoud, dat kunt u eenvoudig checken met de Citroën Onderhoudscalculator.

Bij een afspraak bij één van onze bedrijven kunt u kiezen voor een onderhoudspakket of voor werkzaamheden aan de belangrijkste onderdelen van uw Citroën. Via de onderhoudscalculator krijgt u eenvoudig informatie over elk pakket en kunt u de kosten berekenen met het arbeidsloon inbegrepen.

Zo checkt u eenvoudig zelf de onderhoudskosten

1. Kies onderstaand uw (dichtstbijzijnde) vestiging

2. Vul uw kenteken + en kilometerstand in

3. Kies de werkzaamheden

4. Plan direct uw afspraak bij onze werkplaats van de betreffende vestiging.

citroen onderhoudscalculator