Zakelijke mobiliteit

Er komt veel kijken bij zakelijke mobiliteit. De auto’s van de ‘buitendienst’ mogen niet stil komen te staan door pech of door lange wachttijden in werkplaatsen. Het werk moet door gaan. Ook bij het aannemen van extra werk moeten er snel extra auto’s bijkomen. Afspraak is afspraak, geen smoesjes over langere levertijden. Maar… er moet ook op de kosten worden gelet.

Als ZZP’er, MKB ondernemer of wagenparkbeheerder hoeft u het gelukkig niet allemaal zelf te regelen. Eén telefoontje naar het team van Citroën van Beek voor de zakelijke markt en zij regelen het!

Citroën Van Beek – zakelijke mobiliteit op maat

Citroën van Beek biedt expertise bij de invulling van het wagenpark van bedrijven. Voor ZZP’ers, MKB ondernemers of wagenparkbeheerders. Ieder bedrijf is welkom bij Van Beek.

Wij helpen u met zakelijke mobiliteit op maat. Iedere ondernemer heeft zijn of haar specifieke wensen en eisen en ieder advies wat wij geven is helemaal afgestemd op uw situatie.

Niemand kan in de toekomst kijken. Daarom bieden wij maximale flexibiliteit. We veranderen met u mee. We bieden niet alleen oplossingen als uw bedrijf groeit, maar ook als uw bedrijf krimpt.

Als zakelijk partner zijn we een verlengstuk van uw bedrijf, zodat u zich helemaal kunt focussen op uw eigen business. Dan doen wij dat ook. U kunt voor 100% op ons rekenen.

Mobiliteit uitbesteden – uw voordelen

 • Persoonlijk contact – meerdere malen per jaar komen wij bij u langs om uw situatie door te nemen. Veranderingen op stapel? Wij veranderen mee.
 • Zaken doen met een familiebedrijf – korte lijnen en wij regelen onze services supersnel. Wilt u vandaag nog iemand op bezoek hebben? Geen probleem. Volgende week 5 auto’s nodig? Wij regelen het.
 • Breed rayon van Brabant tot Zeeland – met 5 eigen vestigingen en 4 subdealers bieden wij u interessant inkoopvoordeel en maximale flexibiliteit. We hebben een grote voorraad auto’s voor u ter beschikking.
 • Merkspecialist – wij kennen onze merken Citroën en DS door en door. Wij weten exact wat de mogelijkheden en de onmogelijkheden zijn. Ook voor ombouw. U heeft aan tafel direct antwoord op uw vraag en weet gelijk waar u aan toe bent.
 • Full service – een complete invulling van uw mobiliteit van A tot Z. Verzekering, onderhoud, banden, leasing, verhuur, ombouw, betimmeringen, reparatie en schade. Ook op merken die wij niet vertegenwoordigen bieden wij full service.
 • Eigen schade- en herstelbedrijf – binnen no-time heeft u uw eigen auto weer terug. In de tussentijd regelen wij vervangend vervoer. Schades voeren wij in eigen beheer uit, evenals de hele afwikkeling.
 • Fiscale voordelen – wij kennen exact de fiscale voordelen voor bedrijven, zodat u tegen zo laag mogelijke kosten uw wagenpark kunt inrichten. Denk aan de investeringsaftrek en milieusubsidies die op bepaalde auto’s gelden.
 • Duurzame oplossingen – ook op het gebied van elektrische voertuigen bieden wij diverse oplossingen en adviseren u graag over een zo laag mogelijke uitstoot per auto.

Wij zijn gek op het besparen van kosten

We kunnen wel stellen dat we voor vrijwel iedere klant aanzienlijke kostenbesparingen weten te realiseren. Niet omdat u het niet goed voor elkaar heeft, maar het kan altijd beter. Daarbij kijken we altijd naar het totaalplaatje. Naar de total cost of ownership (TCO). Wij zien vaak dat ondernemers niet alle kosten meenemen in hun berekeningen. Wel de lage aanschafkosten, maar niet de banden die jaarlijks worden vervangen bijvoorbeeld. Hierdoor lijken situaties rooskleuriger dan ze in werkelijkheid zijn.

Vanuit een persoonlijke en nuchtere benadering denken wij met u mee over de inrichting van uw wagenpark. Wij komen altijd met een oplossing waar uw bedrijf het meeste bij gebaat is. Ongeacht voorkeuren voor koop, lease of financiering. Een eerlijke, transparante en duurzame aanpak is altijd ons uitgangspunt.

zakelijke mobiliteit

Wendy Payens – mensen blij maken

Wendy is hoofdverantwoordelijke voor de Business Sales bij Citroën Van Beek. Zij is expert op het gebied van zakelijke mobiliteit en sinds 1999 werkzaam in de autobranche. Waaronder bij de leasemaatschappij van Citroën en DS Nederland.

Wendy is er altijd voor haar klanten. Het is echt haar passie om wensen van klanten gefikst te krijgen. Ondanks tijdsdruk. En daar waarderen haar klanten ook om. Het persoonlijke contact, het bieden van de beste oplossingen en het nakomen van afspraken. Dat vindt zij belangrijk.

Waar Wendy ook actief mee is, is het gezamenlijk opzetten van winkelacties en winacties voor bedrijven en winkeliersverenigingen. Voor meer binding en meer zichtbaarheid in de regio. Met haar grote creativiteit bedenkt ze vaak succesvolle acties. Met de merken Citroën en DS in de hoofdrol natuurlijk.

Maar ze doet het niet alleen! Samen met haar team helpen zij u bij zakelijke mobiliteit.

Gratis quick scan

Bent u overtuigd dat Van Beek u kan helpen met uw zakelijke mobiliteit? Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek verdiepen wij ons in uw specifieke situatie en bespreken graag uw wensen en behoeften. Tevens voeren wij een quick scan uit van uw huidige wagenpark.

Vaak komen er resultaten uit rollen die direct invloed hebben op het bedrijfsresultaat:

 • Lagere rente op financial lease
 • Scherpere leasetarieven
 • Een lagere total cost of ownership (TCO)
 • Een lagere kilometer kostprijs voor auto’s

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek en een quick scan van uw wagenpark.

wendypayens

Wendy Payens
Business Sales | Zakelijke Markt
06 57 84 03 90

Vraag een gratis Quick-Scan aan!

Wij komen  bij u langs!

 • :
 • :